slm n82 kullanmış biri olarak bende yorum yapayım bari

ben n82 yi ilk tr de çıktığı tarihte 1400 tl gibi bir rakama almıştım çoook uzun bir süre kullandım o telefonumu gerçekten 10/9 bir cihazdı herşeyiyle iyi herşeyiyle başarılıydı ama n82 nin eksikleri de vardı mesela ekranı okadarda başarılı değildi bataryası az gidiyordu tuşları çok kullanışlı değildi ama onun dışında harika bir cihaz makro çekimide normal çekimide çok ii bir cihazdı ben o telimi satmak zorunda kaldım ve birkaç hafta önce uzuun bir araştırma incelemeden sonra kızaklı telefon sevmeme rağmen n86 aldım ve kullanıyorum kızak olayının hiçte öyle kötü birşey olmadığını hatta çok kullanışlı olduğunu gördüm teknik açıdan telefon kesinlikle harika kocaman kocaman resimler çekiyor videosu güzel ekran amoled çok berrak bi görüntü veriyor performans olarak fena değil müzik konusunda 5800 ile kıyasladık kulaklıkta en az iki katı daha performanslı bukadar koyu ve net bas verebilen bi nokia kullanmamıştım ben kesinlikle müzik konusunda harika kendi hoparlörleride fena değil gayet temiz ve yeterli yükseklikte ses veriyor ama çin malı teller gibi ortalığı yıkacak bi ses değil tabikide normal değerler neyse o 10 gb müzik attım telime ilk taramada biraz bekledim okadar onun dışında hiçbir donma takılma yavaşlama olmAdı fm vericisi sayesinde arabanda iş yerinde veya evinde deki fm radyosu olan herşeye bağlaman ve o cihaz üzerinden müzik dinlemen mümkün ben mesela evdeki ses sisteminin alıcısındaki radyo frekansını ayarladım evdeyken kendi hoparlörü yerine kocaman sistemle dinliyorum ve arada hiçbir kablo bağlantısı yok.... diyeceğim
NOKİA DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR N86 DAN İYİSİ YOK