caca41
Üye
-
Konu Sahibi
-
tahminimce sıkıntın daha iyi kameralı bi telle foto çekip onu kendinin ki ile karşılaştırıyorsun n79 daki 5mpx ile günümüz tellerindeki 5 mpz aynı değil
şöyle düşün ilk ilk kameralı teller geldi sonra onların üstüne bi üst modelleri geldi o yüzden ilk çıkan kameralılar sanki çok kötü çekiyormuş hissi yarattı kullanıcılarda halbuki durum öyle değil ekran çözünürlüğü iyileştirildiği için biz öyle algılıyoruz ( üst model olduğu için iyileştirme ve yeniliklerde war tabi ki ekran kamera sensör falan)
ayıp ettin selım kardes etmem mı yaa alayını kontrol ettım ama sonuc değişmiyo ölü piksel dıye bi durum varmıs galiba kameralarda sanırım benimki böyle bi durum cunku fotograf cekerken cok bozuk kaliteli bazen kırmızımsı noktalar falan oluyo cızıklıkler oluyoOtofocus ayarlarına faaln baktın mı.Ortam ışığı ayarları falan hepsini kontrol et.Bide resim kalitesi die bi kısım var.5mp 3mp falan yazar.Onu en kaliteliyi seç.Donanımsal bi sorun olacağını sanmam.
hmm yeni bişey daha öğrenmiş oldum.ve denemesini yaptım pc dede bozuk görünüyo ama şöyle ki telefonda daha çok bozuk görünüyo yani şöyle düşünün 2.0 mp bi kamera düşünün telefondan baknca o şekilde pc ye atıncada 3.2 gibi bi kaliteyle görünüyo ve ben mesela fotograf kaliteli mi diye bakmak için pcde zoom yapardım ne kadar zoom yapınca pikseller belli oluyo diye kamera saglamken baya ıyıydı ama sımdı az bi zoomda hemen pikseller belli oluyoKArdeş pc'ye attığında nasıl gözüküyor resimlerin kalitesi.Eğer pc'de resim kalitesi güzelse dediğin gibi ölü piksel falan olma ihtimali var, ama pc'de de kötü çıkıyorsa o zaman kamera lensinde sorun vardır büyük ihtimal
peki yaa garantim devam etmiyosaaDostum o zaman garantin devam ediyorsa tüketici mahkemesine başvur fatura bedelini geri iste.Benim n79'da sorun yaratıyordu 2 sene kullandıktan sonra telefonu fatura parasını geri aldım.Şimdi o parayla neo V aldımAçtığın diğer başlığada yazmıştım zaten bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?