Esendağlı
Üye
1-Cihazına virüs bulaştığından eminsen cihazına hard format atmalısın ayrıca hafıza kartınıda biçimlendirmelisin.yahu arkadaşlar ben bu telefona virüs bulaştırdm cıldırıcam acayipte Sinir oldum ben sizler gibi bilgili deyilim onun için bana destek ben bu telefona format atsam düzelicek mi bide format attıktan sonra tekrar içine işletin sistemi kurmam gerekicekmi Veyahut herhangi bi virüs programı ile virüs taraması yapsam kesin sonuç elde edebileceyiniz bi temizleme yolu varmı ?_? Lütfen Yarım (:
uzantılarını kontrol et.bence müziklerini yüklerken pc süitle yükle vede ayarınıda resimdeki gibi yaparsan sorun yaşayacağını sanmıyorumben çok memnunum n79dan acayip özellikleri var ve burdaki programlarla süper oluyo yanlız anlamadığım bişey var dosya yöneticisinden ses dosyalarında gösterdiği her dosyayı müzik çalarda çalmıyo.kütüphaneyi yenile diyorum gene tık yok ve bazen kendi kendine bazı müzik dosyalarını siliyor yardım ederseniz çok sevinirim....
çok saolasın ama seninki n78 olduğu için pc suitler biraz farklı bendeki dönüştür kısmında böyle şeyler pek yokuzantılarını kontrol et.bence müziklerini yüklerken pc süitle yükle vede ayarınıda resimdeki gibi yaparsan sorun yaşayacağını sanmıyorum
Evet arkadaşım,bütün müziklerini cihazdan al ve tekrardan pc süitle dediğim gibi yükle,inanki kalite daha süper oluyor.kolay gelsinevet bende indirdim dediğin gibi otomatik dönüştürü işaretledim şimdi içerisindeki müzikleri pc suitten yeniden mi atmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?