N79 hafıza kartı problemi acil yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wrong

Üye
    Konu Sahibi
N79 hafıza kartı problemi acil yardım lütfen..
Arkadaşlar ben nokia n79 kullanıyorum 4gb mıcro sd hafıza kartım var ve problem şu ki pc ye baglayıp muzık atıyorum attıktan sonra dosya yöneticisine girdiğimde butun klasörler .EXE şeklinde oluyor format atıyorum hafıza kartına düzeliyor yıne yüklediğimde aynı problem oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden ...

ozkan-kaya

Üye
Bu n79 hafıza kartlarının tamamı mı sorunlu.Bende de hiçbir kart okuyucu da okutamadım.Hafıza kartını

celibar

celibar

Üye
Arkadaşlar ben nokia n79 kullanıyorum 4gb mıcro sd hafıza kartım var ve problem şu ki pc ye baglayıp muzık atıyorum attıktan sonra dosya yöneticisine girdiğimde butun klasörler .EXE şeklinde oluyor format atıyorum hafıza kartına düzeliyor yıne yüklediğimde aynı problem oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden ...
senin sorunun nedeni bilgisayara bulaşmış olan virüsten kaynaklanabilir.antivirle bilgisayarı iyice tarat.
Bu n79 hafıza kartlarının tamamı mı sorunlu.Bende de hiçbir kart okuyucu da okutamadım.Hafıza kartını
Hafıza kartı şifresini kaldır.ondan sonra tak.ilk başlarda %50 görür sonra hep takmanda görür.tekrar şifre koymaman gerekiyo.ben de aynı sorunu yaşadım ve böyle çözdüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt