N79 güncelleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

amon35

amon35

Üye
    Konu Sahibi
N79 güncelleme yardım
arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın yeniyim ama firimware güncellemesi varmış galiba n79 için yeni aldımtelefonu bunu nasıl yüklerim açıklayana minlettar kalırım hangi programı indircem ürünü teknosadan aldım yardım birde nasıl yükleyeceğimi anlatırsanız :agla

--------------- Ekleme ---------------

kimse yardım etmicekmi arkadaşlar :cry::cry::cry::cry:

MeSS2342

Üye
ya wifi olan bi yere ggir gir wirelessa abicim :) ordan sonra araçlar da uygulamalar dan uygulama güncelle diceksin :)

amon35

amon35

Üye
    Konu Sahibi
ee peki bu uygulamamı ben telefonun versiyonnu güncellicektim :S bu usb kablosu ile güncelleniyormus sanırım yanlışmı biliyorum :cry:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ewt kardesım sana yardımcı olmak içimden geldi su anda şimdi yapacagın işlemler sunlar ilk olarak nokia pc suıte programını n79 ile uyumlu olanını nokia nın sitesınden indir google yazarkta bulabılırsın ve pc ne kur ardından nokia software updater programını indir ve pc ne kur ardından telefonunu veri kablosu ile pc suıte modunda bilgisayara bagla ardından da software updater programını aç ve adımları takip et ve en son versıonu bul ben su anda yukledım ve en son versıon v11.49 dur ardından bu versıonu bulmussan başlat de ve yeni versıon ınmeye baslasın bu bıraz zaman alabılır 15 dakıka vb... sonra ise yeni versıon cıhazına kurulacak ve telefon yenıden baslayacaktır yani kapanıp acılacaktır ve yeni versıonun kullanılmaya hazır olacaktır yukleme ıslemını yaparken kesınlıkle ama kesınlıkle veri kablosunu cekme veya bilgisayarı kapatma yoksa bir daha telefonunu kullanamazsın kapanır ve bi daha acılmaz ama tekrar flash attırarak teknık servıste telefonunu kullanırsın korkma yani ama dıkkalı yap kardesım veeee son olarak sana bi soru n79 cihazında su ana kadar donma kilitlenme vb.. bir sey oldumu cunku bende fm verici acıkken donuo ve bataryayı cıkarmak zorunda kalıyorum sorumu evaplarsan sevınırım bysss

amon35

amon35

Üye
    Konu Sahibi
bu arada çok teşekkür ederim güncellemiştim kendi dvdsini kurarak ilgilendiğin için yinedne teşekkürler bu arada senin sporuna gelince telefonda şuana kadar herhangi bir donmaya raslamadım bu arada fm verici ne oluryor faydası :)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada kırmızı sıfır kapak ile mavi kapak taskas etmek istermisniz sıfır olmak şartıyla :)

baba09

Üye
arkadaşlar bende n95 var eşime n79 aldım ama benim telefondan daha üstün olduğunu gördüm .bu telefon güngellemeyi kendisi yaptı.benimkini yani n95 bilgisayara baglayarak yaparken n 79 kablosuz ağ yardımıyla kendi menüsünden hiçbir kablo olmadan yaptı bunu.adamlar yapmış .ve şunuda söyleyeyim kablosuz ağ bağlantısında n 95 çekmediği yerde bu alet ful olarak cekiyor..inanması güç ama n95 ten cok daha iyi bu alet ayrıca fm yayınıda var .araba giderken radyoyu aç dinle .. yani kısaca güncelleme ihtiyacı duyanlar telefonun menüsünden bulabilirler

yilpa

yilpa

Üye
arkadaşlar bende n95 var eşime n79 aldım ama benim telefondan daha üstün olduğunu gördüm .bu telefon güngellemeyi kendisi yaptı.benimkini yani n95 bilgisayara baglayarak yaparken n 79 kablosuz ağ yardımıyla kendi menüsünden hiçbir kablo olmadan yaptı bunu.adamlar yapmış .ve şunuda söyleyeyim kablosuz ağ bağlantısında n 95 çekmediği yerde bu alet ful olarak cekiyor..inanması güç ama n95 ten cok daha iyi bu alet ayrıca fm yayınıda var .araba giderken radyoyu aç dinle .. yani kısaca güncelleme ihtiyacı duyanlar telefonun menüsünden bulabilirler
Ayrıca N95'ten çok daha ucuz bu N79'lar :oke:

badboy769000

Üye
yeni n79 aldım. Rehber ile ilgili sorunum var. sim de ki numaraları göremiyorum. onları tlfna nasıl kopyalayabiliriz???

altugt

altugt

Üye
selamlar güncelleme yaptıktan sonra eski kurduğumuz programlar telefon rehberı kayıtlı mesajlar kurulan programların ayarları falan gidiyor mu hepsini baştan kurmak gerekiyor mu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
rehberin zaten simkarttadır ona bişey olmazda diğerlerinin hepsi gider..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bende Telefon menüsünden yaptım ama son güncellemeyi şimdi yapacağım ama bişey soracağım Versiyon güncelleyince herhangi bir sorunla karşılaşmam demi güncelleyenler söyleyebilir mi??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güncellemeyi sorunsuz yaparsanız bir sorun olmaz hatta eksiklikler giderilmiş bir sürüm yüklersiniz..nokia software updater ile güncelleme yapacaksınız..dikkat etmeniz gereken şey güncelleme başlayınca telefonu usb den çekmiyeceksiniz,telefonu kapatmayacaksınız..birde sağlam bir adsl hattınız olursa iyi olur..

aLone

aLone

Üye
pc suitten yapabilirsin

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ya güncelleme yapıcam Telefonu Bir türlü Bulmuyor bu 4. deneneyişim Pc Suite de Bağladım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bilgisayarı bir kapa aç bakalım..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Açtım kapadım
..

Yine acaba bu son sürümmü 1 ay bile olmadı alalı:D başka bişi aklıma gelmio lütfen yadım edin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
son sürüm yüklü olsa bile en yeni sürüm yüklü der..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
En son sürüm 20.175.53.1

Tür RM-348

buMU Son sürüm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır bu v30.019 v6

S'nek Valesi

S'nek Valesi