N79 güncelleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şöyle yap..kurduğun software updaterı kaldır..pc yi yeniden aç..sonra tekrar kur ama bu sefer telefonu usb ye takmadan..birde telefonun driverları tam kurulumu o da önemli..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ypatım yine olmadı amaan bŞVEr ya yıprattım kendimi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen bilirsin..son sürüm her zaman iyidir..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ulaşamayınca olmuyo:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yapabilirsin aslında..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Acaba bide öbür pc demi denesem :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet dene..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Tamam ben bide orda deneyim olmassa canı sağolsn artk yapcak bişi yok

cartonpier

cartonpier

Üye
arkadaşlar ben updater ı telefon aldığımda beraberinde gelen ovi cd niden pc me kurdum ve sonra N79 model telefonumu pc suite şeklinde bilgisayara bağladım ve updater ı çalıştırdım fakat bir süre" uygulama başlatılıyor" dedikten sonra ' kritik sistem bileşenleri yok. lütfen yeniden yükleyin ' şeklinde bir not çıkıyor ve güncelleme yapılmıyor.. :S ne yapmalıyım bilen biri varmı acaba... ??

bu arada cd deki updater versiyonu; v1.6.13tr bununla bi ilgisi olabilir mi aceb??

kosovali2016

Üye
doğru n serisinin maddi ve teknolojik olarak seçkin cihazlarından

akkoca

Üye
arkadaslar ben n79 cep telefonuna sahıbım 1 aylık cep telefonu fotograf cekıyorum ve cektıgımde begenmedıgımı sılıyorum fakat galerıde fotograflarımın ıcınde bır kırık foto var acılmıyor yanı sıldıgım fotonun kalıntısı kalıyor ve sılemıyorum genel:sistem hatası dıyor ne yapmam gerekıyor lutfen bilgi

culha2

Üye
Bnde yeni aldım spper cihazzzz

mr_pirate67

Üye
sürümü yaparken wireless aracılıgı ıle yapmayın modeminize ve pcsınıze ethernet kablosunu takın adslınızde hıc bır kopukluk olmasınn.bendekı n79 da uygulamardan guncelleme yapılmıyor.sadece guncelleme olup olmadıgı görunuyor.

seven gözler

Üye
arkadaşlar bende n79 kullnıorum ve çok memmunm. eğer telinizin güvenlik kodunu unuttuysanız yada donmalar yaşıorsanız yada rehberle ilgili sorunlarınız varsa hard format birebir( tel kapalıyken aynı anda yıldız 3 yes ve kapama tuşuna basın) hafıza kartını çıkartıpta atarsanız verileriniz de silinmez(rehberinizi hafıza kartına kopylamayı unutmayın)

cemokan20

Üye
rehbere gir, ayarlar de gerisini anlıcaksın

nukleus

nukleus

Üye
kardeş ler bu güncelleme olayını biraz açarmısnız resimli annatım olsa bizim gibi acemöiler çok rahat edecek :(

Dlyr

Dlyr

Üye
Badboy kardeşim menüden rehber bölümüne gir seçeneklerden ayarlara gel ayarları aç. Orda birden çok hafıza var ordan sim hafızazısını seç ve geri dön. Numaraları rehberde göreceksin. Tekrar seçeneklerden tümünü işaretleyi seç ve sonra kopyala seçeneğini tıkla telefon hafızasını seç bir süre sonra hepsi telefon hafızasına kopyalanmış olacak.

murcel_50

Üye
slm arkadaslar bende n79 aldım 1 kac aydır kullanıyordum resım cekıyorum telefonu acıp kapatınca tekrar goruntulerı goremıyorum sılınmıs oluyor ama ps ye taktımmı goruyorum guncelleme falan dedıler kendı orjınal dvdsınden yukledım ama hala aynı bu konuda bılgısı olan arkadaslar varsa lutfen yazsın şimdiden ilginiz için tşk edrim

DouJaMeS

Üye
selam arkadaslar 1 hafta önce N79 aldım divx player la core codec player ı denedim simdi real player hata veriyor ve çektiğim videolar bile real player da açılmıyor<Ses klibi veya video yürütülemedi.Parça parça yürütülmeye çalışılıyor deniyor> hatası alıyorum. *#0000# yaptığımda yazılım sürümü 20.175 yazıyor.Bunun üstünde bir yazılım varmı Bir de en önemlisi yeni yazılım varsa bu sorunlarım çözülür mü yardımcı olursanız çok sevinirim yardımcı olacak arkadaslara şimdididen teşekkür ediyorum.(Yalnız ufak bi ayrıntı nette her yerde arıyorum kafayı yicem artık yaardımcı olacakolan arkadaslar harbiden sevinirim yani :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt