N79,E66,N95 hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

N79 - N95 - E66

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
jeki01

jeki01

Üye
selam N79 bence. özellikleri çok fiyatta iyi.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79 al pişman olma N95'le aynı özellikler Tek fark Fm transmitter ve kayar kapaklı olması n95'in.Bide işlemci hızları fakat ahım şahım br fark yok :)

elfthief

elfthief

Üye
bende de e66 var fazlasıyle memnunum çok karizma bi kere
teknik özellik diyosan zaten n serisi almalısın
e66 prestij telefonu sırf şu tapışlayınca sessize geçmesi yeter zaten

omer854

Üye
aslında e66 yavaş filan değil n serisine göre gayet hızlı

apemia

Üye
kesinlikle n95 diğer telefonlardan eksiği yok fazlası var .........

Revengeful

Emekli Yönetici
n95

exelanc

Üye
kardeşim takoz alma telefon al e66 :P

sophia

Üye
Arkadaşlar bende E 66 var ve çokk memnunum bu telefon gerçekten öte bir olayy okey şimdi n serisi güzel ama bunu aldıgım için hiç pişman deilim sadece biraz yavaş başka birr sorunu yokk vee çok yönlü kullanıyorum :D:D

Bende de e66 var N serisi kullanmışlığım da var ama bir çok şeyi yüklemeden telfonun kendisiyle yapabiliyorum e66'da.Memnunum ve işlerimi burdan takip edebiliyorum. Tek yapamadığı 3dmax ve Autocad çalıştıramaması =))

ilivic

ilivic

Üye
video çekimindeki büyük senkronize sorunu e66 altının ipini çekti kesinlikle almayın 1 ay kullanmadan sattım kamera berbat şaka yapmıyorum flaş 1 metreyi anca aydınlatıyor.n95 kaba odun gibi.şimdi kendime n79 aldım kafam rahat.

qwerdi

Üye
N79 ve üstün olarak fiatı en uygun telefondur. n79 da xenon flash ve dokunmatik ekran olmaması dışında hiç bir eksiği yok. zaten seçenekler arasında dokunmatik ekran üstünlüğü bulunuan modeller yazılmamış E66 E95 N79 içinde gerçekten en iyisi N79 hatta 5800 a kadar en iyisidir. N97 ye gerek yok jidden :close_tema::salincak:
5800 bu telefonlardan iyi değil ki ;)

hasim217

hasim217

Üye
Kesinlikle N95 Tavsiye Ediyorum Arkadaşımda Var bende Bitane Alacam

STaT!C

STaT!C

Üye
Ben de e66 alacaktım. Fakat sar değeri biraz yüksek olduğunu görünce vazgeçtim. N95 de şarjı az gidiyor ve kalınlığı 21mm. Tavsiyem N79:oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n79.

ogezzy

Üye
n95 kullandım 10-15 gün civarında şarjı memnun etmedi. e66 benim tercihim...

Üst Alt