bence al 2 hafta oldu alalı arkadaşın birisi oyun yükleyemiyorum demiş valla tüm n-gage oyunlarını sensör oyunlarını oynamaktayım alınca ilk yapacağın opda dan sertifika almak sonrasında telefon o kadar uyumlu ki herşeyi çalıştırmakta sorun olarak bişi yaşamadım öle büyük çapta herşeyi var msn messenger ile ada gibi çalışıo mailerime bakabiliyorum içinde office var senden lisans istiyo ama upgrade yaptın mı sertifikalı bi officele herşeyi yapabiliyosun sensörü süper ilk başlarda telefon yavaş gelebilir , nedeni tema efektleri kapatırsın gayet hızlanır aynı anda 5 program çalışır durum bıraktım hiç bi kitlenme olmadı bunun dışında gps e hemen bağlanmıyo yani bi 5-10 dakka uydu arıyo sanırım binaların arasında olduğum içindir,turkcell uygulamalarıyla gayet iyi çalışıyo,internet telefonunu kullandım mesela telekomun bu da bi artı,tuşları ilk başta biraz zor geliyo ama alışıyosun inan alışıyosun samsung L760 dan geçtim bu tele sıkıntı çekmedim her türlü soruna cevap verebilirim istediğini sorabilirsin bana
edit: eklemden geçemeyeceğim gece skyfire kurdum ve normal ie deki gibi videoları izleyebilmekteyim süper ya sürekli yeni yeni özellikler keşfetmekteyim =)