N79 alma niyetindeyim. Önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
    Konu Sahibi
N79 alma niyetindeyim. Önerileriniz?
Selamlar,
N70 olan telefonumu N79 ile değiştirme niyetindeyim bir süre sonra. Bunun sebebi ağırlıklı olarak Google Maps'e Türkiye yol desteği gelmesi, N79'da A-GPS olması ve 6220 ve 6210'dan farklı olarak Wi-Fi erişimi bulunmasını gösterebilirim.

Neler diyorsunuz bu telefon hakkında?

"Sakın alma" diyen arkadaşların neden böyle bir tutum içine girdiklerinide yazarlarsa minnettar olurum.

aLone

aLone

Üye
n79 fun clup var ordan yorumları oku karar verirsin :oke:

mukmuka

mukmuka

Üye
Ben n79 kullanıyorum ve bilg. başından kalktım diyebilirim sana skyfire programını yükledinmi hertürlü vidyoyu izleye biliyosun rahatlıkla wifi süper diyebilirim.5mp kamera var gündüz çekimi muhteşem ama gece çekimi biraz kötü.Ama almanı tavsiye ederim çok güzel bi telefon.

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim mukmuka yorumların için. Peki GPS kullandın mı hiç? Memnun musun?

N79 Fan Club'a baktım ama genelde herkes yapamadıklarını, beceremediklerini yazmış geçmiş. Yani oryantasyon eksikliğinden kaynaklı işlem yapamama durumu olmuş oradaki arkadaşlarda sanki. 5 sayfayı da okudum.
Kısacası o konudan tatmin olamadım.

eyerhan

Üye
kardeş bende n79 kullanıyorum tel de kurcalamadıgım olay kalmadı gps iyi telefonun yalnız uyduya biraz geç bağlanıyo ve aldıktan 90 gün sonra navigasyonu kullanmak için yeni bi program bulman lazım sormak istedin başka bişey varsa yardımcı olurum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım benim telefonum n78 bende birara n79 ile değiştireyim diye düşündüm yalnız yapılan yorumları okuduktan sonra ya n78 e devam decem yada n82 ile değiştirecem..n79 dan vazgeçmemin nedeni ise okuduğum yorumlarda papısal olarak sağlam olmadından bahsetmeleri(birisi "elimden düşürdüm 1-2 tuşunun yerinden çıktı"dedi)özellik olarak harika bir cihaz ama keşke kullanıcılardan olumlu yorumlar alabilseydik..

Master_Evil

Master_Evil

Üye
n82 güzel telefon ama fm transmitter özelliği n79u daha iyi yapıyor

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Uyduya en fazla ne kadar bağlanabilir ki? Taş çatlasa 1 dakika diye tahmin ediyorum.

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-257520/eyerhan/eyerhan, telefonun her yerini kurcaladığını demişsin peki memnun musun? Genel olarak "al" der misin?

Navigasyon için zaten Google Maps düşünüyorum. Biliyorsunuz artık Türkiye yol desteği eklendi.

Elinden düşüren kişilerin ne kadar yükseklikten düşürdüğünü merak ediyorum. Yani 10 cm'den mi düşürmüş? Yatağa mı düşürmüş? Suya mı atmış?

aLone

aLone

Üye
ya şimdi ben aldım ama o kadar memnun değilim artık oyun yükleyemiyorum adam akllı format attın n-gage açılmamaya başladı sonra tuş takımı elimi felç etcek artık resmen bu ararla n73 kullanıyorum çünkü n79 çok sinirimi bozmaya başladı galiba bu gidişlede n73 kullanıcam hep

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
    Konu Sahibi
Hmm.. Anladığım kadarıyla memnun olan çok memnun, olumsuz düşünen tamamen olumsuz.
Biraz daha beklemeye alsam iyi olacak bu telefon işini. Bir süre başka şeylerle uğraşıp vakti geldiği zaman adam akıllı Nokia E serisi tam klavyeli, gazoz açacağı entegreli, 3*7*20 dürbün monteli bir telefon almayı düşünebilirim.
O zamana kadar yaşasın N70-1 :yuru

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
funclubu incele arkadşım.

yolgezer88

Üye
bence al 2 hafta oldu alalı arkadaşın birisi oyun yükleyemiyorum demiş valla tüm n-gage oyunlarını sensör oyunlarını oynamaktayım alınca ilk yapacağın opda dan sertifika almak sonrasında telefon o kadar uyumlu ki herşeyi çalıştırmakta sorun olarak bişi yaşamadım öle büyük çapta herşeyi var msn messenger ile ada gibi çalışıo mailerime bakabiliyorum içinde office var senden lisans istiyo ama upgrade yaptın mı sertifikalı bi officele herşeyi yapabiliyosun sensörü süper ilk başlarda telefon yavaş gelebilir , nedeni tema efektleri kapatırsın gayet hızlanır aynı anda 5 program çalışır durum bıraktım hiç bi kitlenme olmadı bunun dışında gps e hemen bağlanmıyo yani bi 5-10 dakka uydu arıyo sanırım binaların arasında olduğum içindir,turkcell uygulamalarıyla gayet iyi çalışıyo,internet telefonunu kullandım mesela telekomun bu da bi artı,tuşları ilk başta biraz zor geliyo ama alışıyosun inan alışıyosun samsung L760 dan geçtim bu tele sıkıntı çekmedim her türlü soruna cevap verebilirim istediğini sorabilirsin bana

edit: eklemden geçemeyeceğim gece skyfire kurdum ve normal ie deki gibi videoları izleyebilmekteyim süper ya sürekli yeni yeni özellikler keşfetmekteyim =)

fenomen5756

fenomen5756

Üye
ARKADAŞLAR 1 HAFTA ÖNCE BEN DE ARAŞTIRIYORDUM. MAXİCEP TE NEREDEYSE BAKMADIĞIM EYR KALMADI. NOKİA'NIN BÜTÜN TELEFOLARINA BAKTIM, AMA EN UYGUNU, BU.
BÖ ÖZELLİKLERE BU FİYAT HİÇBİ TELEFONDA YOKKK !!!
VE TELEFONUN HERŞEYİNDEN MEMNUNUM. Özellikle de video çekimi+ kulaklıktan müzik keyfi...videosu samsung s500 digital makinem var . ondan farksız çalışıyor.saniyede 30 kare. Mükemmel.

bu telefonda yok YOOOKK...
Fİyatı da 580 TL. ye aldım. Bence uygundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt