N79-4. arıza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
N79-4. arıza
Nokia n79 telefonum var. 4. arızasından servise verdim tamir oldu pazartesi almaya gideceğim. telefonu alalı 5 ay falan oldu ben her ay servise vermekten bıktım. telefonu gönül rahatlığıyla kullanamadım. bu arızalarla ilgili sözleşmeyi falan bilen varmı. para iadesi veya ürün değişimi talep edebilir miyim nokia dan? olmazsa tüketici haklarıyla bağlantıya geçsem ilerleme kat edebilir miyim? bütün arıza ve tamir belgeleri elimde. o kadar para döktükten sonra kullanamamak insanı deli ediyor.

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
nokia müşteri hizmetlerini ara nokia nın sitesine mail gönder

OğuzcanAbi

Üye
mail atarsan nokia trye 3-4gun icinde seni ararlar

celibar

celibar

Üye
aynı arızadan dolayı 3 defa tamir olduğu halde tekrar arızalanırsa veya farklı 4 arızası varsa sorunsuz aynı marka ve model telefon ile değişimini veya ödenen fatura bedelinin iadesini isteyebilirsin.vermezlerse tüketici mahkemesine şikayet et.tüketici mahkemesine şikayet etmezsen nokia'nın sana verdiği kadarını alabilirsin.nokia bi şey vermezse elindeki arızalı telefonla kalırsın.
not:telefonun tamirde kalma süresi garanti süresine eklenir.garanti süresi tamirde kaldığı süre kadar uzar.önce nokia.yaya değişim veya para iadesi talep ettiğini söyle.vermezlerse tüketici mahkemesine başvur.ısrarcı ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt