N78 realplayer sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismailkyn

Üye
    Konu Sahibi
N78 realplayer sorunu
Merhaba arkadaşlar. Bütün forumları inceledim fakat benimkine benzer birseyle karşılaşmadım. Kendi çektiğim videoları izlerken durdurup da tekrar başlatmaya çalıştığımda sadece ses var görüntü yok. Telefonu kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor. Soft format ve hard format işe yaramadı. Sürümüm 13.052. Bu konu hakkında fikri olanların cevaplarını bekliyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bütün forumları inceledim fakat benimkine benzer birseyle karşılaşmadım. Kendi çektiğim videoları izlerken durdurup da tekrar başlatmaya çalıştığımda sadece ses var görüntü yok. Telefonu kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor. Soft format ve hard format işe yaramadı. Sürümüm 13.052. Bu konu hakkında fikri olanların cevaplarını bekliyorum.
Kardeş versiyon olarak geride kalmışsın.şuanda benim versiyon 21.002 güncelleştirmeleri yükle belki düzelir.dersenki versiyon yükseltirsem HACK olurmu şuanda olmaz ama ben zaten HACK olayını daha yapmıyorum.çünkü birkaçkez yaptım cihaz anormalleşti.o yüzdende HACKsız kullanıyorum vede cihaz çok harika çalışıyor.birde acaba cihazında çok RAM harcayan tema ve büyük oyun falan varmı acaba.umarım düzelir kardeş.

ismailkyn

Üye
    Konu Sahibi
Servise verip versiyon yükselttim problemim düzeldi. Teşekkür ederim mapavri.

eray28

eray28

Üye
versoyonunu yukselt duzelıo bendede oluyodu versıyonu 20.002 yaptım duzeldı

selten35

Üye
arkadaşlar benim n78 de de real player opera minide videoları açmıyor bağlanıyor diyor kalıyor...versiyon nasıl yükseltilir acaba tşkler...

eray28

eray28

Üye
telefondan *#0000# yap ordan cıha yonetıcısı acılcak ordakı guncellestırmelerı kontrol et var oraya gel yazılımı yuklesın bu kadar :......

selten35

Üye
tşk eray yaptım ama hiçbir güncelleme yok diyor, yazılım sürümü 11.043 eski mi bu sürüm acaba? nerden yükseltebilirim. tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt