N78 neden N79 dan pahalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
N78 neden N79 dan pahalı?
Arkadaşlar kvk da n78 n79 daha pahalı hemde 100 tl gibi bir farkla bunun sebebi nedir acaba? işte link.

--------------- Ekleme ---------------

Durum genpa da da aynı gibi (n78 676.00 tl)( n79 636.00 tl) neden acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç ben de anlamadım..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
n 78 daha pahalı çünkü işçiliği daha pahalı... donanım olarak n79 un eline su dökemez ancak n78 deki kasa, daha çok tercih ediliyor. Bununla beraber, bir de n79 rağbet görmedi. müthiş özelliklerine rağmen, daha lansmanı tam yapılamadan nokia bu telefonun üstüne 10 telefon tanıttı. sebebi budur. bence n79 alın. saygılar...

Diye yorum yapmış uyy aha isimli bir arkadaş(mobil iletişim forumdan)sizce doğruluk payı nedir acaba..

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
İşçilik daha çok var n78de ama bence n79 alın..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bencede n79 alın

ltfllh

ltfllh

Üye
tabi özellik olarak n79 daha üstün ama pahalıysa vardır belki bi şeyi

AKATLI

AKATLI

Üye
N78 N79 la yarışamaz bile :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
N78 N79 la yarışamaz bile :)
Arkadaşım iyi güzel söylüyorsunda ne olarak yarışamaz,özellik olarakmı sağlamlık olarakmı.bence özellik olarak n79 tabiiki daha üstün ama, tip,sağlamlık ve karizma açısındanda n78 muhteşem bence..

ısland

Üye
electro worlde 2 hafta önce 400 e düşmüştü

canpolat31

Üye
n78 tuş takımı alışma süresi ve kullanımı zordur,tamam işçilik biraz daha iyi olabilir ama bu 7un işçiliği kötü anlamına gelmiyor n79 n85 n96 aynı seri telefonlardır n78 n95 vs.. bunlarda bir diğer seridir,n78de internet telefonu yok,n79la beraber n-gage modülü,orjinal türkçe live messenger geliyor.Mesela n96 ya yüklenen programı n95e yükleyemediğiniz gibi n79a yüklenen bir programda n78e yüklenmez...Belki 3d hızlandırıcı olması fiyatı etkiliyor olabilir...n79un şarjı 5 güne yakın gidiyormuş kamerasının n95ten farksız olduğunu ve ses kalitesinin çok iyi olduğunu en çok seste bile hışırtı yapmadığını ve N78İN 3 MP KAMERASI N79UN 5MP KAMERASI OLDUĞUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR,BENCE HİÇ DÜŞÜNMEDEN N79 ARKADAŞIM ONA BAKARSAN N73ÜN FİYATI HAALA 500 TL

king512

king512

Üye
n79 wirellesvar ondan electroworld de 399 du n78 :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Mağazaların yaptığı bazı indirimler ÖZELDİR.ona bakarsanız media mark bazan 1500 tl.lik bir ürünü 500 tl ye satıyor.neyani ozaman o ürünün fiyatı omudur yani.ben bir yılönce genpadan 638.00 tl ye aldığım n78 şimdi orda 676 tl.ben n78 daha iyidir demiyorum keşke bendede olsa n79.ben neden n78 n79 dan pahalı bizim bilmediğimiz bişiymi var diye merak ettim.
n78 ses bakımından(ses yüksekliği değil ses kalitesi olarak)daha iyidir yalnız.n95 fp1 dir n78 ve n79 fp2 dir.aynı programlar yüklenebiliyor.benim hack yaptığım sistem n79 için olandır ayrıca

--------------- Ekleme ---------------

n79 wirellesvar ondan electroworld de 399 du n78 :)
w-lan n78 de doğuştan var kardeş..ben fiyat olarak bu cihazların türkiye distribütörü olan KVK yı baz aldım..belli mağazaların bazan yaptıkları indirimleri değil:)
bir ara n82 de hepsiburada com da 500 tl ye düşmüştü,ama tabiiki bu cihazın gerçek fiyatı bu değil.

zeyunal

zeyunal

Üye
buradaki her iki telefonda aynı özellikleri taşıyor. aşagı yukarı
N78 3.2MP video cekimi 640x480 15fps,
N79 5 MP video cekimi 640x480 30fps,

herikiside symbian 9.3 ram olarak 96mb, cpu ARM11 369Mhz, fm transmitter, gps, wi-fi, aşagı yukarı herşey aynı sayılır. Benim bildigim hatta N78 ,N79 da olan otomatik ekranı saga cevirdiginde donmesini saglayan Accelerometer de yok. Tavsiyem elbette N79...
bu arada n78 zaten vatan bilg. da 460-470 civarı 3-4 aydır. 3-4 aydır kampanya yaptıklarını dusunmuyorum. benim tavsiyem N79 un daha iyi oldugunu aşagıdaki nokia nın geliştiriciler için hazırladıgı siteden bunu görmelisin.

[N78]

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
buradaki her iki telefonda aynı özellikleri taşıyor. aşagı yukarı
N78 3.2MP video cekimi 640x480 15fps,
N79 5 MP video cekimi 640x480 30fps,

herikiside symbian 9.3 ram olarak 96mb, cpu ARM11 369Mhz, fm transmitter, gps, wi-fi, aşagı yukarı herşey aynı sayılır. Benim bildigim hatta N78 ,N79 da olan otomatik ekranı saga cevirdiginde donmesini saglayan Accelerometer de yok. Tavsiyem elbette N79...
bu arada n78 zaten vatan bilg. da 460-470 civarı 3-4 aydır. 3-4 aydır kampanya yaptıklarını dusunmuyorum. benim tavsiyem N79 un daha iyi oldugunu aşagıdaki nokia nın geliştiriciler için hazırladıgı siteden bunu görmelisin.

[N78]
Arkadaşım bende biliyorum n79 daha iyidir diye,benim öğrenmek istediğim GENPA da ve KVK da n78 neden pahalı acaba.bende değiştirip n79 almayı düşünüyorum.burada n79 u kötüleyecek halimiz yok yani.

borsaci_adem

Üye
Arkadaşlar bence kısmen doğru düşünüyorsunuz birde vatan computere bakın derim orada N78 459 iken n79 589 tl yani N78 pahalı değil o pahalı satanlar ellerinde önceden kalanlar bence

mbemurat

mbemurat

Üye
ikisinide almayın n82 alın bunların ikisinide katlar

Node

Node

Üye
Bende N78 var. Bunu satıp N79 almamı tavsiye edermisiniz?

baha396

Üye
Selamlar bnde n78 kullandım kvk sıfır aldım cihazı herşeyi iyiydi ama 8 gb hafıza kartım vardı müzikler arası geçiş yaparken telefon donuyordu sonra hafıza kartı bozuldu yeni kart aldım aynı şeyi ondada yaptı sonra 500 e almıştım 500 e elden sattım gittim n95 aldım şimdi n79 2. El kullanıyorum çok memnunum iyi ki nokia yapmış bunu cihazı hiç bi arızası yok aradığım herşey var n79 dan başka telefon tanımıyorum şimdilik :) ilerde ne olur kim bilir kalın sağlıcakla.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt