Esendağlı
Üye
Arkadaşım iyi güzel söylüyorsunda ne olarak yarışamaz,özellik olarakmı sağlamlık olarakmı.bence özellik olarak n79 tabiiki daha üstün ama, tip,sağlamlık ve karizma açısındanda n78 muhteşem bence..N78 N79 la yarışamaz bile![]()
w-lan n78 de doğuştan var kardeş..ben fiyat olarak bu cihazların türkiye distribütörü olan KVK yı baz aldım..belli mağazaların bazan yaptıkları indirimleri değiln79 wirellesvar ondan electroworld de 399 du n78![]()

Arkadaşım bende biliyorum n79 daha iyidir diye,benim öğrenmek istediğim GENPA da ve KVK da n78 neden pahalı acaba.bende değiştirip n79 almayı düşünüyorum.burada n79 u kötüleyecek halimiz yok yani.buradaki her iki telefonda aynı özellikleri taşıyor. aşagı yukarı
N78 3.2MP video cekimi 640x480 15fps,
N79 5 MP video cekimi 640x480 30fps,
herikiside symbian 9.3 ram olarak 96mb, cpu ARM11 369Mhz, fm transmitter, gps, wi-fi, aşagı yukarı herşey aynı sayılır. Benim bildigim hatta N78 ,N79 da olan otomatik ekranı saga cevirdiginde donmesini saglayan Accelerometer de yok. Tavsiyem elbette N79...
bu arada n78 zaten vatan bilg. da 460-470 civarı 3-4 aydır. 3-4 aydır kampanya yaptıklarını dusunmuyorum. benim tavsiyem N79 un daha iyi oldugunu aşagıdaki nokia nın geliştiriciler için hazırladıgı siteden bunu görmelisin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[N78]
ilerde ne olur kim bilir kalın sağlıcakla.....