Esendağlı
Üye
N78 kullanıcıları buraya
Merhaba ben bir n78 kullanıcısıyım.yaklaşık olarak 3 ay oldu.bu zaman zarfında 2 kere servise gitti.ve bayramdan sonra tekrar navi tuşunun soyulması nedeni ile tekrar servise gidecek.açıkcası ben özellik olarak memnunum ama kalite olarak kesinikle memnun değilim.bu konuyu açmamın nedeni,arızalar benim kullanım hatalarımdan dolayımı oluyor yoksa n78 kalite olarak klasik nokia standartlarından düşükmü?Ben telefonun neden dolayı arızalandığını burada yazacağım.umarım başka n78 kullanıcılarıda benim gibi burada memnuniyetlerini veya neden memnun olmadıklarını varsa telefonlarında meydana gelen olumsuzlukları yada telefonda çok hoşlarına giden/gitmeyen bir özelliği burada paylaşırlarsa memnun olurum.
1-Benim ilk servise verme nedenim :telefonu hack ladıktan sonra office premier prodramını yükledim.telefon birdaha açılmadı.
2-ikinci neden de :telefona yeni mesaj geldiğinde 'göster' i tıkladınca telefon kendi kendine restart atıyordu.vede sağdaki sonlandırma tuşu iyi çalışmıyordu.(hala o tuş normal sayılmaz)Birde wlan sürekli olarak hata veriyordu.
Benden şimdilik bukadar(ama bu telefonda sorun bitmicek gibi).yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler
1-Benim ilk servise verme nedenim :telefonu hack ladıktan sonra office premier prodramını yükledim.telefon birdaha açılmadı.
2-ikinci neden de :telefona yeni mesaj geldiğinde 'göster' i tıkladınca telefon kendi kendine restart atıyordu.vede sağdaki sonlandırma tuşu iyi çalışmıyordu.(hala o tuş normal sayılmaz)Birde wlan sürekli olarak hata veriyordu.
Benden şimdilik bukadar(ama bu telefonda sorun bitmicek gibi).yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler

çok süper bi telefon memnunum kral bi tel