N78 HARD Format ( KESIN ÇALIŞIYOR DENENDI )

Sponsorlu Bağlantılar

BCanKARA

BCanKARA

Üye
    Konu Sahibi
N78 HARD Format ( KESIN ÇALIŞIYOR DENENDI )
Arkadaşlar normal hard format n78 lerde çalışmıyor ( 3+*+arama tusu) fakat n78 de hard format su sekilde...

* 3 ve multimedya tusuna ve pover tusuna basili tutuyoruz ve o sekil bekliyoruz.Hard Format tamamdır herkese hayırlı olsun :)

Multimedya tusu yön tuslarının yanındaki gri renkli tuştur.(Belki Bilmeyen vardır diye)

Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce Pil Seviyesinin %80 ve üzeri veya şarja takılı olması gerekiyor... Format atmadan önce hafıza kartına şifre koyduysanız mutlaka kaldırın aksi takdirde hafıza kartınız kullanılamaz hale gelebilir...

Bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemler sonucu meydana gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı sorumlu değilim...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş valla sağol .ben bu yeni cihazlarda hard format işe yaramıyor diyordum sağol.

BCanKARA

BCanKARA

Üye
    Konu Sahibi
ne demek kardeşim :) sen sağol

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim. güzel

enjoyman

enjoyman

Üye
çok sağolasın kardeş

bbxxx

Üye
allah razı olsun kardeşim

HaTaY_LEE

Üye
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim n78 imde bu tuş kombinasyonunu denemekten parmaklarım koptu ( yıldız tuşu + 3 tuşu + Multimedia tuşu + power tuşu) ama telefon formata geçmiyor sürekli normal şekilde açılıp pin kodu soruyor :agla

aefo11

Üye
ülke şıkları çıkasıya kadar tuşları bırakma

aa-tolga

aa-tolga

Üye
multimedi tusu dediğiniz hangisi onuda yazarsanız symbian tusu mu kamera tusumu ?????

gentlement39

gentlement39

Üye
aynı anda 4 tusa basamıyorum kardesım
power dedıgın telefonu acıp kapadıgın tus olsa gerek!!! videsosunu koyda bizde yapalım burdan :D

dEs_

dEs_

Üye
Evet power tuşu teli açıp kapadığın tuş...

crazybrk

Üye
yardım pls . n78 e kilit kodu koydum onaylarken kabul etti. ancak telefon kilitlendikten bu yana koyduğum şifreyi kabul etmiyor. bileniniz varsa yardım edin

Godfather

Godfather

Üye
teşekkür

Üst Alt