N78 Güncelleme Ve Ekran Kararma sorunu Tavsiye Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karakule1500

Üye
    Konu Sahibi
N78 Güncelleme Ve Ekran Kararma sorunu Tavsiye Lütfen
Arkadaşlar 30.08.09'da yani bir iki gün önce nokia n78 alma durumunda bulundum haliyle yeni heyacan telefonu kurcalamaya başladım iki önemli sorunum var bnlardan birincisi:

1) Telefonun güncelleme versiyonu 11.043 ama nette'de gezip öğrendiğim kadarıyla bu sürüm 30.'lara kadar çıkmış ben ne görev yöneticisinden diğer bir değişle *#0000#'den güncelleme yapamıyorum telefon tarıyor nokia'dan bilgi alıyor ve sonra yeni güncelleme yok diyor:S
- Bende softwire programını kullanarak pc-suit ile güncelleme yapayım dedim gene aynı problemi yaşadım yine son güncellemeye sahip diye bir yazı çıktı.
- Nokia'nın sitesine girip araştırma yapıyorum N78 yazılımı seçme seçeneklerinde bile çıkmıyor onu geçtim çağrı merkezine e-mail çekeceğim telefon modelleri kısmında N78 bile yoook. İnanmayanlar için bir resim koyuyorum.

2) Telefonun ışığı zırtpıt sönüyor ne yaptığınızın hiçbir önemi yok telefon ne yaparsanız yapın 5 sn sonra sönüyor ışık oyunda, internette mail okurken, kısacası 5sn boyunca bir düğmeye basmazsanız ışık sönüyor biraz daha kurcalayınca bunun telefon kilidini devreye aldığımız zaman yaşandığını fark ettim yani telefon kilidi kullanmıyorsanız bu sorun yaşamıyorsunuz çok saçma ama öyle. Garip tarafı isterseniz 30 ya da 60 saniyeye alın kapanma süresini gene 5 sn'de kapanıyor.

3) Son Sorun arkadaşlar bu müzik tuşunun üzerinde bulunan (gri tuşun) geri tuşu neden kafasına göre arada çalışıp arada çalışmıyor bunun gibi bir sorun yaşayan varmı acaba

NOT: ARKADAŞLAR TELEFONU HİÇBİR ŞEKİLDE HACKLEMEDİM VEYA GARİP BİR YAZILIM YUKLEMEDİM!!!
TAMAMEN ORJİNAL 2 GÜN ÖNCE ALDIM....
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

--------------- Ekleme ---------------

Lütfen biri bir tavsiyede bulunsun çok rica ediyorum

babazotti

Üye
aynen bu ekran kararma ve geri tuşu faciası bende de var kardeş bilen biri varsa bize yardımcı olsun :((

ben@

Üye
kardes cok yerinde bir konu acmisin ayni problem bendede var benim sürüm n-gage oyunlarini desteklemiyor ama diger sürümleri yuklemeye calistigimda son sürüm diyor bu problemin cozumu icin cok arastirdim nette ama bir sonuc bulamadim.Konu hakkinda bilgisi olup bizimle paylasirsa cok memnun oluruz

matrax44

Üye
aynı sorun bendede vardı. ilk önce ayarlardan ekran ayarlarında ışık zaman aşımını ayarlayabilirsin. eğer bunu yaptıktan sonra yine aynısı olursa tuş kilidinde güvenlik kilidini kaldır...

xenoxis78

Üye
bende ilk baslarda bazi sorunlar oluyordu.ama simdi cok memnumum..su anda N78 im. 30.011 versiyonunda..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Wallahi ben abinizi kullanıorum boyle sorunlar yok n79 umda mesajlar hariç hiç bi sorunu yok relax bi canavar bu :D:D

naki

Üye
arkadaşım bu mesajlardaki sorun ne tam olarak benim telefonda herhangi bi sorun yok herkez mesajlarda sorun var diyo...

salimpek

Üye
xenoxis78 arkadaşım 30.001 versiyonuna nasıl yükselttin benim ki en fazla 21.0.0.1 versiyonuna yükseliyo

eray28

eray28

Üye
benim versiyonda 30 a yukselmıyor

doan993

Üye
nasıl 30 a yukselmıoor ya benımkı 30 da ama sakın yukseltmeyın telefobn cok donuooo arada bı tuslar calısmıooo bataryayı cıkarıp takmak zorunda kalıoom!!yardım edebılecek olan warmı??

salimpek

Üye
tuşların çalışmaması ben de de oluyo donma fln neden olduğunu ben de bilmiyom aynı zmn da internet bağlantısı da kopuoy fln

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt