n78 güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafam

mustafam

Üye
    Konu Sahibi
n78 güncelleme sorunu
n78 için 20 li versiyon çıktı.
ben telefonu ilk aldığıda 11 li versiyon vardı.
12 li versiyon için versiyon yenileme yok deyip yükleme yapmıyordu.
geçen gün 13.052 li versiyonu nokia shop ta yüklediler. fakat şimdi 20 li versiyon çıktı. genelde n78 kullanıcıları yükleme yapmış benim telefon yapmıyor neden acaba. güncellem yok diyor. arkadaşımda n78 var onda wlan ağından anında buldu ve 20 li versiyona gçiş yaptı. bu sorunuma cevap verebilecek kimse varmı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şimdi w.lan ile denedim hiçbir günc.yok dedi.

--------------- Ekleme ---------------

bide bişiy sorcam senin telefon hacklimi belki bizim cihazlar ondan dolayı bulamıyordur.

--------------- Ekleme ---------------

Tekrar denedim 2 ile başlayan versiyon buldu ama benim W-lan da problem var galiba yükle yaparken bağlantı koptu diyor.eve gidince n.software ile yüklerim artık

mustafam

mustafam

Üye
    Konu Sahibi
telefonum hackli değil ama bulamıyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende ilk önce 2 kez cihaz yöneticisinden baktım bulamadı.*#0000#yapıp ordan arattım bu sefer buldu.

mustafam

mustafam

Üye
    Konu Sahibi
ben neler denedim olmadı. başka sorun yaşayan yok mu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Akşam n.soft.up.ile denedim günc.yok dedi.az önce w.lan ile baktım 20.149 a güncelledim.ama tuhaf nokia eu ya girdim ordada cihaz no yu girdiğimde yok demişti.

karakule1500

Üye
ben telefonu 2 gün önce aldım11.043 yazılım sürümüne sahibim şimdi güncelle diyorum ne nokia pc suit ile nede telefonla güncelleyemiyorum sinir oldum üstelik su ışıkta sürekli 5 sn sonra sönüyor ya

neco45

Üye
kardeş aynı sorun bende de var biraz önce denedim bende wi fi ile bende de güncelleme yok diyor benimkide daha 11 küsürda

gentlement39

gentlement39

Üye
agustosun 15ınde aldım wıfı olan yerdede arattım güncellemem yok
nokıa nın sıtesındede n78 için guncelleme yok nsaıl saçmalık bu ya!!!1
bir allahın kulu biliyorsa link fılan atsın guncelleyelım artık v 11. hala :(

gentlement39

gentlement39

Üye
türkçe dil desteği filan varmı sonra geri dönüşü olmayan zararlarda oluşabiliyormuş forumda arkadaşlarda bilgilendirmiştide ondan
paylaşım için saol :oke:

turkon

turkon

Üye
Türkçe var. Hiç bir sorun yok! geri dönüşü olmayan zarar demek güncelleme sırasında fiziksel elektriksel kopukluğu oluşturmak demektir. bu tüm markalar ve flash lar için geçerli bi altın kuralın sebebidir. güncelleme ile alakası yok:oke:

xenoxis78

Üye
selamun aleykum kardeslerim..isten linkler bakin..son versiyon v30...

arti phoenix pro sunun linki. bununla daha kolay kesintisiz oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt