N78 de akılalmaz bir sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
N78 de akılalmaz bir sorun
:@Arkadaşlar cihaza tema ve uygulama yüklediğimde bunların png,gif gibi uzantılı görüntüleri galerimde gözüküyor.bunları oradan silebiliyorum(tabiiki hackledikten sonra ancak)ama bu seferde program veya tema çalışmıyor.örneğin garmini tel.e yükledim bunun 2 veya 3 adet görüntüsü galerimde gözüktü onları sildim şimdide garmin çalışmıyor.bu olay birçok program vede temada oluyor.geçengün 8 adet tema 7-8 adet de program yükledim, galeride bunlara ait yaklaşık 30adet görüntü vardı.onları silincede temalar ve bazı programlar çalışmadı.

Şimdi, bu sorunu daha önce yaşayan vede çözümünü bulan oldumu.ben ilk defa bu telefonda rastladım..bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu sorun hakkında hiçbir fikri olan yokmu acaba.koskoca maxi cepte enazından birtane nokia üzerine uzman sayılabilecek birisi vardır herhalde.enazından bu kişinin adını verinde PM den ulaşayım.Dün telefona HARD format attım,telefon tertemiz oldu.sadece garmini yükledim 3 adet gif ve png uzantılı resimler yine galeride gözüktü.sırf onları silmek içinde cihazı hacklemek istemiyorum.ama silmeyince bu hareketli görüntüler galeride insanı uyuz ediyor.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

eray28

eray28

Üye
sa mapavri sana yardımcı olamıcam ama garmini nasıl yapıyosun solermisin kardş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya benim telefondada aynısı oluyor...kurduğum programların resimleri galeride gözüküyor bu bir problem değil ki..boş yere endişelenmeyin..kullandığım bütün symbian telefonlarda olduğunu gördüm..

bedirhanxd

bedirhanxd

Üye
ARKİLER BN DE DE ... VAR BU TELEFONDAN DA imzasız uygulama problemini cözemedim yardım

ersoyw

Üye
Aynı olay bende de var n73 de bu bi sorun ya da hata degildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...