N78 de çok acaip bir problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
N78 de çok acaip bir problem
Arkadaşlar cihaza tema ve uygulama yüklediğimde bunların png,gif gibi uzantılı görüntüleri galerimde gözüküyor.bunları oradan silebiliyorum(tabiiki hackledikten sonra ancak)ama bu seferde program veya tema çalışmıyor.örneğin garmini tel.e yükledim bunun 2 veya 3 adet görüntüsü galerimde gözüktü onları sildim şimdide garmin çalışmıyor.bu olay birçok program vede temada oluyor.geçengün 8 adet tema 7-8 adet de program yükledim, galeride bunlara ait yaklaşık 30adet görüntü vardı.onları silincede temalar ve bazı programlar çalışmadı.

Şimdi, bu sorunu daha önce yaşayan vede çözümünü bulan oldumu.ben ilk defa bu telefonda rastladım..bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilk defa duydum benim bildiğim o resimler sys klasöründe saklanırlar senin ki çok değişik..silince tabiki tema o resmi kullanamadığı için çalışmıyor..

__black__

__black__

Üye
aynı sorun bendede var malesef çare yok gibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
az önce nokia yı aradım onlarda afalladılar.servise vermemi istediler.bu sorun sadece ikimizdemi var acaba.kimsede bişiy demiyorki bilelim.
ha birde çaresini bulmaları lazım..yoksa cihazı değiştirecekler.

yahyaarslan

yahyaarslan

Üye
Sanırım bu tüm N78 lerde var arkadaşlar...! Bende var çünkü

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bu tüm N78 lerde var arkadaşlar...! Bende var çünkü
Arkadaşlar eğer gerçekten bu tüm n78 lerde varsa bu resmen üretim hatası yani.eğer uygulama ikonlarının galeride gözükmesini önleyecek yazılımı veya parçayı cihaza koymamışlarsa bence tüm cihazları toplaması lazım.ben bayramdan sonra kvk ya verecem telefonu,vede o sorun hallolmadan da teslim almayacam.bence bu ciddi bir olay..

GrabellA

GrabellA

Üye
nokianın salaklığı ama en kötü ihitimal cihaz değişir memnun deilsen iyi bir olay :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...