n73

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anılbaran

anılbaran

Üye
Elbette 6630-6689-n70

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

kardeşim tüm tavsiyelerin için teşekkürler bulabilirsem music edition almaya çalışırım :oke: 5730 u beğenen yok kullananlara sordum n95 8gb acaba ne kadardır :hmmm
sahibindende 150 den 200 e kdr var dostum telefonculardada o civarlardadır [/QUOTE]

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
ben hala kullanıyorum vazgecemedım bu n73 ten 2007 den taaa bu gune kadar :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

evet evet asıl kullanıcı geldi :ehe tavsiye edermisin
yani o yavaşlıkta kullancak san al ama javalarda oynancakgibi değil çok kasıyordu bu arada babamdada n73 me var aradabi elime alıyorum telefonu 10 dk sonra bırakıyorum sıkıyor joistik düşme sorunu fln arka kamera kapağı fln çabuk bozuluyor ama n73 te tek sevdiğim özellik kamerası sana kallmış n73 alacaksan ginede me editon al vede versiyon yükseltip en fazla 2 tema yükle 350-700 kb arası diğer türlü menüye fln geçiş bi kere iphone teması yüklemiştim 15 saniyede menüye girdi yani me alcaksan kaliteli tema vs kullanmamalısın birde telefonun hafızasını boş tutmanı tavsiye ederim :oke: biraz uzun yazdım kusura bakma biraz yorulcan artık ama :bye2:

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi

yani o yavaşlıkta kullancak san al ama javalarda oynancakgibi değil çok kasıyordu bu arada babamdada n73 me var aradabi elime alıyorum telefonu 10 dk sonra bırakıyorum sıkıyor joistik düşme sorunu fln arka kamera kapağı fln çabuk bozuluyor ama n73 te tek sevdiğim özellik kamerası sana kallmış n73 alacaksan ginede me editon al vede versiyon yükseltip en fazla 2 tema yükle 350-700 kb arası diğer türlü menüye fln geçiş bi kere iphone teması yüklemiştim 15 saniyede menüye girdi yani me alcaksan kaliteli tema vs kullanmamalısın birde telefonun hafızasını boş tutmanı tavsiye ederim :oke: biraz uzun yazdım kusura bakma biraz yorulcan artık ama :bye2:
tavsiyelerini dikkatlice okudum bu joystick çabuk bozulurmu ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi

kulanıma göre deişir biz japon la diklatlice yapıştırdık babam 1 ay içinde cebinden çıkarırken düşmüş :)
yazık olmuş güvenilir bir telefoncudan alacağım tamam 2.el şimdiye kadar çok kullandım ama güvenilir yerlerden almıştım inşallah alırsam bir sorun çıkmaz

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
n95 al derim efsane telefon

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Hayır sağlam alırsan olmaz ben 4 sene oldu :ehe
vay be :ehe şimdilerde elde para yok belki okul açılma civarı alabilirim telefonun şu anki durumu içler acısı bu telefondan eser kalmadı her tarafı çizik kırık silinmiş ölü bir telefon sadece sistem çalışıyor dış görüntü kalmadı yani

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye

vay be :ehe şimdilerde elde para yok belki okul açılma civarı alabilirim telefonun şu anki durumu içler acısı bu telefondan eser kalmadı her tarafı çizik kırık silinmiş ölü bir telefon sadece sistem çalışıyor dış görüntü kalmadı yani

Bu model ney ki?

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
LG GU285 ne kadar güzel görünse de standart işletim sisteme sahip , ses kalitesi standart düzeyde n73 gibi ses beklemeyin ekran 176*220 sadece java çalıştırıyor ve alışılagelmişin dışında bir özellik getiren bu telefon multitask özelliğine sahip :ehe

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
:hmmm alıyorum :kop:

- - - Eklendi - - -

neyse ben sana n95 i öneririm gerisi sana kalmş

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...