spy ghost
Üye
hadi v2 diyelim ne tavsiye edersinizv3 çok yavaş gerçekten . Ama ille v3 alcem diyosan n96 yada n82 yada n95 alabilirsin
hadi v2 diyelim ne tavsiye edersinizv3 çok yavaş gerçekten . Ama ille v3 alcem diyosan n96 yada n82 yada n95 alabilirsin
6630 çok kullandım 6689 da güzel elimden biraz geçti n70 bir günde bozuldu o telefona kıl kaptım ama güzel telefonElbette 6630-6689-n70

sahibindende 150 den 200 e kdr var dostum telefonculardada o civarlardadır [/QUOTE]
kardeşim tüm tavsiyelerin için teşekkürler bulabilirsem music edition almaya çalışırım5730 u beğenen yok kullananlara sordum n95 8gb acaba ne kadardır
![]()
[/QUOTE]sahibindende 150 den 200 e kdr var dostum telefonculardada o civarlardadır
2. el ürüne o kadar para verilmez yaevet evet asıl kullanıcı geldiben hala kullanıyorum vazgecemedım bu n73 ten 2007 den taaa bu gune kadar![]()
tavsiye edermisinyani o yavaşlıkta kullancak san al ama javalarda oynancakgibi değil çok kasıyordu bu arada babamdada n73 me var aradabi elime alıyorum telefonu 10 dk sonra bırakıyorum sıkıyor joistik düşme sorunu fln arka kamera kapağı fln çabuk bozuluyor ama n73 te tek sevdiğim özellik kamerası sana kallmış n73 alacaksan ginede me editon al vede versiyon yükseltip en fazla 2 tema yükle 350-700 kb arası diğer türlü menüye fln geçiş bi kere iphone teması yüklemiştim 15 saniyede menüye girdi yani me alcaksan kaliteli tema vs kullanmamalısın birde telefonun hafızasını boş tutmanı tavsiye ederim
evet evet asıl kullanıcı gelditavsiye edermisin
biraz uzun yazdım kusura bakma biraz yorulcan artık ama 
tavsiyelerini dikkatlice okudum bu joystick çabuk bozulurmu ?
yani o yavaşlıkta kullancak san al ama javalarda oynancakgibi değil çok kasıyordu bu arada babamdada n73 me var aradabi elime alıyorum telefonu 10 dk sonra bırakıyorum sıkıyor joistik düşme sorunu fln arka kamera kapağı fln çabuk bozuluyor ama n73 te tek sevdiğim özellik kamerası sana kallmış n73 alacaksan ginede me editon al vede versiyon yükseltip en fazla 2 tema yükle 350-700 kb arası diğer türlü menüye fln geçiş bi kere iphone teması yüklemiştim 15 saniyede menüye girdi yani me alcaksan kaliteli tema vs kullanmamalısın birde telefonun hafızasını boş tutmanı tavsiye ederimbiraz uzun yazdım kusura bakma biraz yorulcan artık ama
![]()
kulanıma göre deişir biz japon la diklatlice yapıştırdık babam 1 ay içinde cebinden çıkarırken düşmüş
tavsiyelerini dikkatlice okudum bu joystick çabuk bozulurmu ?

yazık olmuş güvenilir bir telefoncudan alacağım tamam 2.el şimdiye kadar çok kullandım ama güvenilir yerlerden almıştım inşallah alırsam bir sorun çıkmaz
kulanıma göre deişir biz japon la diklatlice yapıştırdık babam 1 ay içinde cebinden çıkarırken düşmüş![]()
kızak çabuk bozulmazmın95 al derim efsane telefon
kızak çabuk bozulmazmı

vay beHayır sağlam alırsan olmaz ben 4 sene oldu![]()
şimdilerde elde para yok belki okul açılma civarı alabilirim telefonun şu anki durumu içler acısı bu telefondan eser kalmadı her tarafı çizik kırık silinmiş ölü bir telefon sadece sistem çalışıyor dış görüntü kalmadı yani
vay beşimdilerde elde para yok belki okul açılma civarı alabilirim telefonun şu anki durumu içler acısı bu telefondan eser kalmadı her tarafı çizik kırık silinmiş ölü bir telefon sadece sistem çalışıyor dış görüntü kalmadı yani
LG GU285 ne kadar güzel görünse de standart işletim sisteme sahip , ses kalitesi standart düzeyde n73 gibi ses beklemeyin ekran 176*220 sadece java çalıştırıyor ve alışılagelmişin dışında bir özellik getiren bu telefon multitask özelliğine sahipBu model ney ki?

"her kızaklı telefonun ömrü 2 senedir " bu tezi öğrendim artık , ama standart bir kullanıcı için güzel telefonalıyorum
![]()