N73

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufxxxx

Üye
    Konu Sahibi
N73
n73 nokia var bende .netür programlar veya oyunlar ekleyebilirim.sis mi symbian mi? yardimci olurmusunuz.tesekkürler

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
n73 nokia var bende .netür programlar veya oyunlar ekleyebilirim.sis mi symbian mi? yardimci olurmusunuz.tesekkürler
Dostum yeni telefonun hayırlı olsun yeni üyesin galiba aramıza hoşgeldin.
Dosyalar bölümünde istediğin her türlü programa ulaşabilirsin s60 olanlar senin içindir sis yada jar fark etmez istediğini kullanabilirsin ihtiyacına göre istediğin programları telefona kurabilirsin...Kolay gelsin.:good:

yusufxxxx

Üye
    Konu Sahibi
sagol arkadasim hosbulduk.tesekkürler verdigin bilgi icin

rs_ercan89

Üye
slm arkadaslar bende yeni n73 aldım video kaydı yaptım izlerken zıııırrr diye bi ses meydana geliyo baska tellerde actım onda o ses vardı bu nedendir acaba flasdan kaynaklanabilirmi??? video kaydı yaparken flas ı kapatabilrmiyim??*

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
slm arkadaslar bende yeni n73 aldım video kaydı yaptım izlerken zıııırrr diye bi ses meydana geliyo baska tellerde actım onda o ses vardı bu nedendir acaba flasdan kaynaklanabilirmi??? video kaydı yaparken flas ı kapatabilrmiyim??*
Eğer yaptığın kayıt başka bir telefonda da aynı sesi çıkarıyorsa problemin senin telefonundan kaynaklandığı ortaya çıkıyor pek hoş bir durum değil yeni bir telefonun da bunu yapmaması gerekiyor.Flaşın video kaydını etkileyeceğini hiç sanmıyorum peki video kaydını program yükleyip yapmayı denedin mi??Belki sorunu çözer.Daha önce böyle bir problemle karşılaşmadım arkadaşım sen eğer bu kadar uğraşmak istemezsen bir de teknik sevise sor derim sana.:good:

yusufxxxx

Üye
    Konu Sahibi
bana birde antivirus programi lazim full bulabilirmisiniz.simdiden tesekkürler

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

O ses her N73'te var bildiğim kadarıyla ve çok da rahatsız edici bir ses değil. Eğer sen çok ses geliyor diyorsan servise götür, fabrika hatasındandır. Yoksa rahatsız edici bir ses değil.

ozturk499

Üye
slm arkadaşlar bendede n73 var ama fexplorer programı lazım birde tema yükleyemiyorum nedendir acaba şimdiden teşekkürler

xegean

Üye
n73 te aac formatinda sesler var. kendim midi formatinda sesler buldum sağdan soldan ama aacler kadar güzel olmuyor. Bu aac formatındaki sesler niye hiçbiryerde bulunmuyor acaba?

worldcild

Üye
n73 te aac formatinda sesler var. kendim midi formatinda sesler buldum sağdan soldan ama aacler kadar güzel olmuyor. Bu aac formatındaki sesler niye hiçbiryerde bulunmuyor acaba?

illaki aac diyosan melodi bölümüne istek yap ben sana orda yardımcı olurum ok;)

nihat.58

Üye
kardeş jar jad ve sisx kurabilirsin

ets80

Üye
nokia n73 ü yeni aldım bilginiz için teşekkürler

sipsaga

Üye
n73 de hareketlii tema yokmuu aradımm o kadar bulamıyorumm

hügo

Üye
s60 yani formatı .sısx
olcak

gumusss

gumusss

Üye

:naughty::heyo:bende n73 kullanıyorum. muhtelemen mp4 videoda yapıyordur.bunun sebebi mp4 video çekerken sesi daha hassas algılıyo ve telefonun ekran ışığının çıkardığı(bunu sessiz bir yerde ekran ışığı yanıyorken kulağınızla dikkatli bir şekilde dinlerseniz duyabilirsiniz) tiz bir ses telefon mikrofonu tarafından algılanması yüzünden bu ortaya çıkıyor. yani teknik bir arıza yok.:yuru:pro:

kanka_sedo

Üye
arkadaşlar bendeki n73 sis dosyasını açmıyo neden olabiler msn adresim [email protected]

baba3232

baba3232

Üye
arkadaş size bişey soracam n73 symban 9.1 deilmi nerden çıktı symban 6.0

--------------- Ekleme ---------------

forumlarda dolaşıyombazen kimisi dio symban 9.1 kimisi dio symban 6.0 anlamadım valla

ayeday

Üye
Arkadaslar gunaydin. Yardima ihtiyacim var. Soyleki: daha once 6230i kullaniyordum.simdide N73 aldim. aNCAK ESKI TELEFONUMU PCSUIT'TEN YEDEGINI ALIRKEN MESAJLARI YEDEKLEMEDIGINI GORDUM. bENDE MANUEL OLARAK MESAJLARI TEXT DOSYASI OLARAK KAYDEDEBILDIM. aCABA TEKRAR YENI TELEFONUMA MSJ OLARAK NASIL ATABILIRIM. SIMDIDEN COOOOK TESEKKURLER..

hügo

Üye
bende n73 m.e var genellikle dikkatimi çeken .sıs leri çok nadir ama .sısx lerin hepsini açıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt