Dostum yeni telefonun hayırlı olsun yeni üyesin galiba aramıza hoşgeldin.n73 nokia var bende .netür programlar veya oyunlar ekleyebilirim.sis mi symbian mi? yardimci olurmusunuz.tesekkürler

Eğer yaptığın kayıt başka bir telefonda da aynı sesi çıkarıyorsa problemin senin telefonundan kaynaklandığı ortaya çıkıyor pek hoş bir durum değil yeni bir telefonun da bunu yapmaması gerekiyor.Flaşın video kaydını etkileyeceğini hiç sanmıyorum peki video kaydını program yükleyip yapmayı denedin mi??Belki sorunu çözer.Daha önce böyle bir problemle karşılaşmadım arkadaşım sen eğer bu kadar uğraşmak istemezsen bir de teknik sevise sor derim sana.slm arkadaslar bende yeni n73 aldım video kaydı yaptım izlerken zıııırrr diye bi ses meydana geliyo baska tellerde actım onda o ses vardı bu nedendir acaba flasdan kaynaklanabilirmi??? video kaydı yaparken flas ı kapatabilrmiyim??*

slm arkadaslar bende yeni n73 aldım video kaydı yaptım izlerken zıııırrr diye bi ses meydana geliyo baska tellerde actım onda o ses vardı bu nedendir acaba flasdan kaynaklanabilirmi??? video kaydı yaparken flas ı kapatabilrmiyim??*
n73 te aac formatinda sesler var. kendim midi formatinda sesler buldum sağdan soldan ama aacler kadar güzel olmuyor. Bu aac formatındaki sesler niye hiçbiryerde bulunmuyor acaba?
slm arkadaslar bende yeni n73 aldım video kaydı yaptım izlerken zıııırrr diye bi ses meydana geliyo baska tellerde actım onda o ses vardı bu nedendir acaba flasdan kaynaklanabilirmi??? video kaydı yaparken flas ı kapatabilrmiyim??*

bende n73 kullanıyorum. muhtelemen mp4 videoda yapıyordur.bunun sebebi mp4 video çekerken sesi daha hassas algılıyo ve telefonun ekran ışığının çıkardığı(bunu sessiz bir yerde ekran ışığı yanıyorken kulağınızla dikkatli bir şekilde dinlerseniz duyabilirsiniz) tiz bir ses telefon mikrofonu tarafından algılanması yüzünden bu ortaya çıkıyor. yani teknik bir arıza yok.