n73 yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sünger bob

Üye
    Konu Sahibi
n73 yazılım
S.A arkadaşlar size iki sorum olucaktı.Ben geçen yaklaşık 1 ay yönce tel.yazılımını güncelledim nokia suiteden ama tel. yazılımı v4.0747.31.0.1 23-11-2007 tarihini göstermekte niye öyle oluyar güncellerken bir yanlışlık mı yaptım ? Diğer sorumda realplayer facebooktan indirdiğim vidyoları göstermiyor sadece ses çıkıyor bu sorun nasıl halledilir ? Herkese hayırlı cumalar

'h716043'

'h716043'

Üye
coreplayer yükle videolar için yazılım için ise burdan indir ve phoneix ile yükle

sünger bob

Üye
    Konu Sahibi
coroplayer için hangi sürümünü indiriyeyim link verebilirmsn yardımın için teşşekkür ederim daha kolay bi yazılım yüklemek için bir site var mı

sünger bob

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkür ederim yardımın için.Yazılım için nokia fln gibi bir site yok mu

'h716043'

'h716043'

Üye
benim bildiğim yok bi tek o var bide navi firewall var ikiside aynı sonuçta jaf yada phoneix ile yükleniyor

sünger bob

Üye
    Konu Sahibi
peki ben nokia suiteye bağladığımda yüklenebilir yazılım yok diyo niye öle

'h716043'

'h716043'

Üye
bende bilmiyorum banada olmuştu ben dan indirip yükledim

----------Eklendi @ 15:12:28 ---------- Yazıldı @ 15:09:33 ----------

en son 4.0839.42.2.1 v11 var

----------Eklendi @ 15:14:36 ---------- Yazıldı @ 15:12:28 ----------

sünger bob

Üye
    Konu Sahibi
teşşekür ederim.Yardımların için teş.ederim

'h716043'

'h716043'

Üye
rica ederim

Iyi forumlar :oke:

place3461

place3461

Üye

core playerı bende tavsiye ederim özellikle bu sürümü çok güzel..yalnız ben core playerde bir sorunu fark ettim eğer programı direk kurduğunuzda galeriye gelip resim üzerinde seçeneklere basıldığında düzenle seçeneği yok oluyor. Yani demek istediğim core player telefonun normal fotoğraf düzenleme sistemini bozuyor. O yüzden size tavsiyem gerekli yerleri yani fotoğrafların olduğu dosyaları x plore ile gizleyip ardından core playerı kurmak sonra ise gizlediğiniz dosyaları açabilirsiniz.:)

sünger bob

Üye
    Konu Sahibi
yardımların için teş. ederim.Bana daha çok hiç serfika fln yapmıyıp direk yükleyebileceğim bir program varsa sölerseniz sevirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt