N73 Yardım....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cadimm

cadimm

Üye
    Konu Sahibi
N73 Yardım....
benim telim N73 Ama hiç bi prog atamıyommm nieeeee :agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

eren6523

eren6523

Üye
arkadaşım sorunun tam olarak yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.hata mı veriyor ne gibi hata veriyor vs. gibi

delisindelisin

Üye
Arkadaşlar bu lanet tlfon n73 olaraktannn cok sinirliyim sisli dosyaları aşmıo fexplorer yükledm açmadı zipman yükledm desteklemiyo diyo napmam lazım ya lütfen bi yardım edn kafayı yicem tema falan yükleyemiyorum hiçbişi desteklemiyo mu bu yaaaaaaaaaa :'(:'(:'( :'( helppppppppppp

pabeda

Üye
kardeşim sisli dosyanın yüklenmesi için geçmiş tarihleri yaz tarih ve saat ayarlarından.:)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Arkadaş sanırım bu konuda baya bir acemi nokia os 9.1 uygulamalar bölümüne bak

cadimm

cadimm

Üye
    Konu Sahibi
Bakın Sorunum ÖNCEDEN YÜKLÜYODU ŞİMDİ YÜKLEMİYOOOOO:agla mesela kaspersky yüklüyücektim adını yazıyo uzantısını yazıyo desteklemiyo yazıyoo ama s60 önceden de yüklüyordum acemi değilim :pro::oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım.eğer dosyaların rar uzantılı ise dosya yöneticisi olarak x-plorer programını kullan.anladığım kadarı ile sen sertifika problemi değilde yükleme problemi yaşıyorsun.birde cihazını org.ayarlara döndürmeyi dene.

cadimm

cadimm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım.eğer dosyaların rar uzantılı ise dosya yöneticisi olarak x-plorer programını kullan.anladığım kadarı ile sen sertifika problemi değilde yükleme problemi yaşıyorsun.birde cihazını org.ayarlara döndürmeyi dene.

Anlamadım :(:mahcup::hmmm

MaXSiMuM_KiLL3R

Üye
arkadaşlar abimdede n73 var.geçen gün smartmovie yüklemek için smartsis programını kurmaya kalktık.sertifika hatası verdi.tarihi geri aldık yine düzelmedi.şimdide abim telefon yavaşladı diyor.mesajı gönder diyormuş 10 dk. felan geçtikten sonra gönderildi diye ileti gösteriyormuş.sorunu ne olabiliR?

müfreze

müfreze

Üye
Sertifika hatası tarih lie ilgili değil. Sertifika hatası almaman için telefonun ya hacklı olmalı ya da o program için sertifika almalısın. Mesaj gönderme olayına gelince sanırım telefona virüs bulaşmış benim de olmuştu. Yapman gereken ya telefona format atmak ya da yazılımını güncellemek.

MaXSiMuM_KiLL3R

Üye
telefonun orjinal anti virüsü var.yani şu üzerinde gelen..

cadimm

cadimm

Üye
    Konu Sahibi
ya ben telefonuma bluetooth la cam açılıyoya onu yükliyicemde sitede bi türlü bulamadım geçen gün gözüme çarptı ama şimdi bulamıyommmmmmmmmm :( :agla bi yardımcı olur musunuz ?

--------------- Ekleme ---------------

:(:(:agla:agla kisme bakmıyo mu????????????????

drakula55

Üye
format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt