Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 yardım edin arkadaşlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamza416
Üye
Konu Sahibi
N73 yardım edin arkadaşlar
n73 açılırken söyle bir hata veriyor' telefon açılması hatalı lütfen satıcınızla göruşun'die bir uyarı çıkıyor bu ne anlma gelior
ametkisa
Üye
kardeş senin IMEI noyu kopyalamış olmasınlar...
hamza416
Üye
Konu Sahibi
yok be kardesim nasıl kopyalasınlarki telefon elimdeyken ben saten yolladım garantiye istanbula gitti telefon sizce degiştirlermi telefonu yada tamir olup gelirmi çözmuş deilim neden bole bişiy oldu
mami24
Üye
direk servise ver yoksa çöpe atarsın elinde patlar
hamza416
Üye
Konu Sahibi
saolun arkadaşlar yolladık artık garantiye umarım sıfırı gelir:d
bayro91
Üye
bende bi ara 7610 a format atarken şarjı yarıda oldugu için format sırasında kapandı aynen böyLe bi yazı çıkmıstı başka bataryayla tekrar format atınca düzeLdi bende N73 Me aLıcam aysonunda dur bakalım
ademcinarxxx
Üye
aynen uyarıyı dinle
safakk
Üye
servise gittiyse tamam sorunu hallederler
__HeadshoT__
Üye
servise vermene gerek yok format atarken ya yanlıs atmışsınız yada yarı da kesmişsiniz tekrardan format atsaydın sorun çözülürdü yanı sımdı serwise verdın 1 ay gelmez artıkın
yalniz_kurt45tr
Üye
yenden format atsaydın düzelirdi bence neyse servis en güzeli
intoman
Üye
hard format la düzelebilir oda olmassa firmware updateyle kesin olur birde nss gibi telefon flash belleğini direk tel yazılımını yükleyen pro lar varmış en kötü ihtimal ole olur
hamza416
Üye
Konu Sahibi
ama tel sıfır geldi k.v.k sanırım uyuyor dünyadan haberi yok hehe nese arkadaşlar katılımınız için teşekkürler