n73... yararlı bilgiler (n73 kullanıcısı olarak..)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
n73... yararlı bilgiler (n73 kullanıcısı olarak..)
eveett şimdi telefonun ağır çalışmasından şikayetçi misiniz??? evet! doğru yer.. kesinlikle alıntı değildir kendi yazımım. şimdi arkadaşlar öncelikle başlı birkaç soru yazacağım ve altına da cevabını tabii..

1- internetim yavaş, habire hafıza dolu uyarısı alıyorum..
C-1) bu durumda yapılacak şey explor programı ile c/cache klasörünün içini boşaltın(bu klasörde internette gezerken girdiğiniz sitelerin dosyaları depolanır) hala sorun var ise opera mini 4.2 işte program budur...! ne telefonu kasar, ne hafıza uyarısı alırsın..
2- arama geldiğinde çok geç ulaşıyo telefona
c-2 bu sorunun cevabını birazdan anlatacağım
3menü yavaş..
c-3 arkadaşlar menüdeki klasörlerin içini doldurmayın. yeni klasörler oluşturun, uygulamaların bir kısmını oraya taşıyın.
4 mesajlar çok yavaş
c-4 öncelikle mesajları telefon hafızasına alın ve içerde en fazla 100 mesaj bulundurun(mesajlarım önemli diyor iseniz; pc suit yardımıyla bilgisayara yedekleyin veya farklı bir program yardımıyla mesajlarınızı telefonda txt. formatında yedekleyin..)
5- genel olarak telefonum yavaş
c-5 bu durumda bekleme ekranında(yani menü tuşuna basılı tuttuğumuzda çıkan ekran) açık olan bütün proları 'c' tuşu ile sonlandıralım. eğer hala telefonunuz yavaş ise şimdi dediklerimi uygulayın;

1- telefonunuzdaki rehber isimlerini hafıza kartına yedekleyin
2-telefon hafızasında resim müzik falan varsa onları hafıza kartına yedekleyin. şimdi hafıza kartını çıkarın telefonu kapatın.
3- *+3+arama tuşu(yani yeşil tuş)+ telefonu açma kapama tuşuna yani bu 4 tuşa aynı anda basılı tutarak açıyoruz ve kesinlikle telefon tamamen açılana kadar elinizi hiç bir tuştan çekmeyin. ve açıldı, pin kodunu girdikten sonra tarih ayarları soruyor ise işlem tamamdır:oke:
şimdi hafıza kartını bilgisayara kart okuyucu yardımıyla takıyoruz. kartın içine girip; resim, müzik, videolarınızı ve diğer klasörünün içindeki rehberi masaüstüne kopyalıyoruz. gerisi ellemeyin kalsın kartta. sonra bilgisayarıma girip kartın bulunduğu klasöre sağ tıklıyoruz fat32yi ve hızlı biçimlendiri seçiyoruz ve biçimlendiriyoruz. sonra masaüstüne yedeklediğimiz o dosyaları tekrar hafıza kartına atıyoruz. sonra hafıza kartını telefona takıp, tekrardan kapatıp açıyoruz işte bu kadar farkı hissedin.. :))




not: işlem kaydına girip ayarlardan işlem kaydı süresini 1 güne indirin. rehberi hafıza kartından kopyalayın geri bu kadar.. teşekkür et butonuna basmanız yeterli burada bir emek var:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: hadena, 4444_-, omerfarukgokce ve 46 diğerleri


bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
insan bi yorum yapar yorum!! eleştriye de razıyım!!
 
melocannn

melocannn

Üye
yanlış anlama ama telefona hard format atın ve hafıza kartını biçimlendirin desen daha kısa olurdu böle uzun uzun anlatmana gerek yoktu

yinede teşekkürler
 
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş alınmam ben ama atladığın biyer var. senin dediğin gibi yazıyoruz. adamın biri geliyo hard format ne, nasıl atılıyo; hafıza kartına nasıl format atacağız fat32 ne gibi birsürü soru soracak biliyorum çünkü...
 
Utku

Utku

Üye
n73için biraz geç olmadı mı!!!
 
tivriz71

tivriz71

Üye
gerçekten bu yayarlı ve faydalı şifalı bilgileri n73 ümün ekranına karşı okuyarak üfledim. telefonum öyle bir hafifledi ki anlatamam. hız desen hız, karizma desen o biçim oldu. arkadaşım vermiş olduğun bu bilgiler için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. sağol.. sağol.. sağolllll..
 
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
hiç önemli değil kardeşim teşekkür beni çok mutlu eder..
 
messi1041

messi1041

Üye
sen telefonun da real football 2011 ya da 2010 u denedin mi benimkinde kasıyor diğer oyunlar kasmıyor cevaplarsan sevinirim pm atabilirsin istersen:oke:
 
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
n73 çok uğraştırıyo beni. artık bu acıya bi son verdim. ve telefonu sattım. hepsiburadadan lg gw525 etna isimli telefondan sipariş verdim. gerçekten çok güzel bi telefon. tavsiye ederim. n73e bir senede 185 lira masraf ettim...(!)
 
themardinli

themardinli

Üye
dalgam ı bu a,:D
 
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler
 
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
n73 devri bitti bu telefon adam olmaz uğraşmayın :D
 

kanas74

Üye
teşşekürler kardeş eline ağzına sağlık
 

MAXMURAT

Üye
tesekkurler kardes emegıne saglk
 
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil arkadaşlar :)
 

Hellboy_67

Üye
emege saygı açısından ugraşmışsın o kadar ğteşekkür...:oke:
 

yunusbahadır

Üye
deneyecem teşekkürler paylaşımın icin
 

baskan1112

Üye
babasultan:emzik::emzik::emzik: büyüksün emeğe saygı:ok2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt