N73 Wifi-Wlan kullananlar var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

aynaliz

Üye
    Konu Sahibi
N73 Wifi-Wlan kullananlar var mı?
Arkadaşlar bu site dahil çeşitli forum sitelerinde de N73 telefonumuza wifi özelligi kazandırmak için baya bir araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadıgım için bu başlıgı açmak zorunda kaldım.

Eger aranızda N73 telefonu olan ve wifi özelligi kullanan arkadaşlar varsa bu işi nasıl yaptıklarını anlatabilirlerse sevinirim.

Yok wifili sd cardmış yok kvk servisi gidip wifi taktıracakmışız vs vs tüm bunlar kafaları karıştırıyor en iyisi kullanan arkadaşlar buraya yazsınlar ki sorunu kökünden çözebilelim.

Selametle.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yok sanmıyorum olacağını hiç duymadım da 4 yıldır n73 kullanıyor araştırdım bende bi sonuç yok donanımsal özellik malesef

aynaliz

Üye
    Konu Sahibi
Mehmetce38™;1986589' Alıntı:
Yok sanmıyorum olacağını hiç duymadım da 4 yıldır n73 kullanıyor araştırdım bende bi sonuç yok donanımsal özellik malesef

İlgilendiginiz için teşekkürler peki
Bluetooth GPS Receiver

Bu ne anlama geliyor biraz aydınlatabilir misiniz?

Aşagıda ki linkte bir örnegi var.

djkeles

djkeles

Üye
o gps (navigasyon) aracı bı bkıma harıta

axicocuk35

Üye
bende arıyom ama yok sanırım :)

yusuff06

yusuff06

Üye
kardes n73 e wlan özelligi katamazssın.telefonda o özellik yok.sadece yapabilecegin işlem.buluoteh lu bir bilgisayar aracılıgı ile bluoteh üzerinden baglantı kurarsın.gerekli ekipmanların 1.si internete baglı bir bilgisayar 2.si bilgisayar baglı buluoteh olacak..ve bilgisayarla telefon arasında blutoth ile baglantı kurarak nete baglanırsın.ama ugrastıga degmez.zaten önünde net olan bilgisayar var..bosuna hiç ugrasma

okankoc

okankoc

Üye
ya neden n73te vi lan yok anlamadım gitti adamlar n80 diye sacma sapan bı telefona koymuslar deneme amaclı ama n73 gibi ozellıkler tasarlanmıs bir telefona koymamıslar anlamıyorum gitti:( bilginize

vedat533

vedat533

Üye
olmaz öle şey kardeş wi-fi için donanım lazım

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
micro sd wifi kartlarla bu özellik kazandırılabiliyor diye biliyorum:hmmmTürkiyede satılmıyor ikinci elini gitti gidiyorda 100 tl e falan satıyorlar.Ama o kartlarda telefonla uyum saglayabilecekmi onu bilemiyorum iste

nino4u

nino4u

Üye
Bende araştırdım ama öyle bi özellik yok :(

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye
N73 de Ufak Bir WİFİ chip'i varmış Söylentiden de ibaret olabilir... O chip i aktifleştirebiliniyomus bana inandırıcı gelmedi bi forumda görmüştüm...

Üst Alt