N73 veya N73 ME ALICAM ANCAK Bİ SORUM VAR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayro91

bayro91

Üye
    Konu Sahibi
N73 veya N73 ME ALICAM ANCAK Bİ SORUM VAR
Meraba Arkadaşlar brada bana yardım eden herkese teşekkürler allah razı olsun

öncelikle ben bu ayın sonunda N73 telefon almaya karar verdim ve N73 ME almaya kara verdim ancak 2.el alıcagım için karasızım korktugum şey düz N73 ü versiyon atılarak N73 ME Çevirilenlerinden almam Bunu Elbette Hepiniz Biliyorsunuz Nasıl Oldugunu Bana Düz N73 İle N73 ME Arasında Bir Bakışta Fark Edebileceğim Göze Çarpan Bi Özelliği Lazım ÖYLe Versiyonla Kapak DeğiştirmeyLe Saklanamayacak Bir Özellik Yardımcı Olursanız Sevinirim Çok Teşekkürler

Telefonu Yusufpaşa'dan Alt Geçitten Alıcam N73 ME 2.Eline 275 - 300 Arası Fiyat SöyLüyorlar Bana Bu Özelliği SöyLErseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

Cevap vericek kimse yokmu arkadaşlar...

kaan0

kaan0

Üye
n73 de dahilimodem özelliği yok ama n73 ME de var sanırım... bence n73 alacağına e65 ve ya 3600 slide al n73 çok donuyo.. 192 mhz işlemci o telefon için çok az bence :oke: ve wi-fi de yok...

bayro91

bayro91

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım peki o özellik versiyon atınca falan değişmiyomu mesele düz n73 e N73 ME Versiyonu atarsan dahili modem özelliği gelmiuomu eger öyLeyse aLırken buna dikkat ederim ayrıca kızaklı telefonLardan hoşLanmadıgım için N73 Tarzı Düşündüm daha çok hoşuma gidiyor tavsiyen içi sağoL

safakk

safakk

Üye
Meraba Arkadaşlar brada bana yardım eden herkese teşekkürler allah razı olsun

öncelikle ben bu ayın sonunda N73 telefon almaya karar verdim ve N73 ME almaya kara verdim ancak 2.el alıcagım için karasızım korktugum şey düz N73 ü versiyon atılarak N73 ME Çevirilenlerinden almam Bunu Elbette Hepiniz Biliyorsunuz Nasıl Oldugunu Bana Düz N73 İle N73 ME Arasında Bir Bakışta Fark Edebileceğim Göze Çarpan Bi Özelliği Lazım ÖYLe Versiyonla Kapak DeğiştirmeyLe Saklanamayacak Bir Özellik Yardımcı Olursanız Sevinirim Çok Teşekkürler

Telefonu Yusufpaşa'dan Alt Geçitten Alıcam N73 ME 2.Eline 275 - 300 Arası Fiyat SöyLüyorlar Bana Bu Özelliği SöyLErseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

Cevap vericek kimse yokmu arkadaşlar...
ustam n73 me de imei üstünde model kısmında n73 yazar düz n73 de ise n73-1 yazar
not:imei kısmı kazınmış çıkmış sökülmüş aletler asla almayın klonlama yada çalıntı olabiliyorlar hayırlı olsun:oke:

bayro91

bayro91

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok sağoLasın demek ki ben alırken arkasında N73 yazandan anlıyabilirim çok teşekürLer bide n73 ile N73 Me nin kameranın yandaki led ışıklarında farklılık varmıs bu ne kadar dogrudur saygılar teşekkürler...

safakk

safakk

Üye
arkadaşım çok sağoLasın demek ki ben alırken arkasında N73 yazandan anlıyabilirim çok teşekürLer bide n73 ile N73 Me nin kameranın yandaki led ışıklarında farklılık varmıs bu ne kadar dogrudur saygılar teşekkürler...

benim bildiğim öyle bi fark yok ama karşılaştırırsam buraya sonucu yazarım tabi sen alırken mutlaka dediğim yerden kontrol et daha sağlam olur :oke:

bayro91

bayro91

Üye
    Konu Sahibi
eyv. sağoLAsın bende öyLe yapıcam yardımın İçin çok sağoL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt