N73 Alacağım, Yardımlarınız, Yorumlarınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N73 Alacağım, Yardımlarınız, Yorumlarınız?
Nokia N73 almayı düşünüyorum. Şu an Nokia 6630 kullanıyorum. N73'ün tam adı Nokia N73 ME mi? Yani Music Edition? Fakat piyasada birbirine yakın fiyatlarla çok fazla cihaz var. İnternetten mi alsam, elden mi diye düşünüyorum. Versiyonu en az kaç olmalı, ne gibi özellikleri olmalı veya olmamalı? İlanlardan birinde "diğer n73'ler gibi çok yavaş çalışıyor" diye duydum da... Bir de çin malı olup olmadığını nasıl anlarım? Çünkü orjinal n73 almak istiyorum. Tavsiyeleriniz, görüşleriniz, uyarılarınız vs alabilirsem çok sevinirim. Bunlara fiyat da dahil.

Şimdiden teşekkürler.

rapman

rapman

Üye
S60v3lu bir cihaz ariyorsan N78-79-82-95 tavsiye ederim. N73 biraz yavas

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Evet kesinlikle doğru çok yavaş ve sorunlu bi telefon ve joystiği dandik eski 6600 joystiği gibi değil az bi süre kullandıktan sonra dokunarak çalışıyor ve bozuluyor.6630 kullanmaya devam et yada 5 senedir ilk sahibi olduğum n70 kullanıcısı olarak sana n70 almanı tavsiye ediyorum. Gerçekten söylüyorum n73 çok sorunlu bir telefon.

---------- Eklendi @ 14:53:00 ---------- Yazıldı @ 14:49:59 ----------

N82 olabilir v3 arıyorsan sen sen ol yeni nesil ceplerde joystickli ve kızaklı kayaklı telefon alma

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
n95 al kardes.

tempestshine

tempestshine

Üye
N96 al.5MP kamera,multitask,atanmış müzik tuşları,wifi vb.. Babam kullanmıştı.Bana göre v3 lü telefonların en iyilerinden birisi ..

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim n73'te kararsız kalmamın en büyük sebebi de o joystick'ti zaten ki yanılmadığıma sevindim. N95 benim almayı düşündüğüm, benim için apayrı bir yeri olan bir telefondır. Tabi haliyle n96 da öyle. Sözünü ettiğiniz diğer n82 vb modellere de ayrıca bakarım. Sonuçta v3 arıyorum. Teşekkürler tekrardan.

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
çin n73le orjinal n73 arasında dağlar var 100 metre öteden görsen çin n73ü bilirsin menüde farklılık var yazılar tam türkçe deil ve hiç program desteklemio arti orjinaldandan baya bi ince ve 0 fiyati 80 tl :)

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Kızaklı kapaklı joytickli telefon alma çok dandik n95 falan onun açılıp kapanıyorya arasında film kağıt gibi devre filmi var o her açılıp kapandığında o filme zarar veriyor bi süre sonra çok kurcalayan biriysen dayanmaz.Ekranda görüntü kopmaları olur bi süre sonra tuşlarda bozulur.

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Kızaklı kapaklı joytickli telefon alma çok dandik n95 falan onun açılıp kapanıyorya arasında film kağıt gibi devre filmi var o her açılıp kapandığında o filme zarar veriyor bi süre sonra çok kurcalayan biriysen dayanmaz.Ekranda görüntü kopmaları olur bi süre sonra tuşlarda bozulur.

Aynen katılıyorum cok kullanan biriysen joystick ve kızaklı telefonları kesinlıkle önermem
ama n73 ün joystick oldukça saglam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt