n73 Ve wifi

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
n73 Ve wifi
arkadaşlar şimdi bildiğiniz gibi n73 te wireless fidelity (wifi)/wlan yok cep mini sd kartlar var ama bunlar telefon için değil sanırım cep bilgisyarları için böyle kartların telefon için yapılması mümkün mü yani kart ile internete bedava erişim yapılabilir mi bazı sitelerde mümkün olmayacağını yazmışlar o bilgisayarların ona göre üretildiğini yazmışlar yani mini sd için de wlan çipi ve wlan yazılımı olamaz mı?

• Beğen
Tepkiler: deniz_vedalga

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Telefon için yapılması mümkün tabiki. Ama şuanda yok böyle birşey. Çok ileri zamanlarda piyasaya çıkacaktır. Tabi o zamana n73 kalırsa. Zaten wi-fi standart olur böyle kartlarada gerek kalmaz bence :oke:

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
bi yönden de şöyle düşünüyorum wifi hayatımıza yaterince girdi bence bir an önce çıkarırla çünkü telefonlara wifi koyuyorlar o zaman hep wifili teller olacağı için kart üretmeye gerek kalmaz umarım bir ana önce çıkarırlar

medine60

Üye
Tesekkütler Bilgilerineze

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bi yönden de şöyle düşünüyorum wifi hayatımıza yaterince girdi bence bir an önce çıkarırla çünkü telefonlara wifi koyuyorlar o zaman hep wifili teller olacağı için kart üretmeye gerek kalmaz umarım bir ana önce çıkarırlar

İşte bende bundan bahsediyorum gerek kalmaz zaten 1-2 yıla bu kartlara :oke:

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
ah ah ama telefon kullanıcıları hemen değiştirmiyo telleri 3 yıl kullanan var galiba firmalar biraz da olsa düşünür

technonur

technonur

Üye
symbian destekli wifi kartlar yaklaşık 3ay sonra çıkacak (abd de )

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
hiçbir bilgim yok

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
SymBian Destekli Kartlar Yapılıyor ABD'de 4 ay kadar zamanda Çıkar . HerZamanki Gibi ÇİN ÇİN Ucuz Malı Hemem Piyasaya Sürür . Yani 6-7 ayda TÜRKİYE'de wifi Kartları gelir . Orjinalleriden ucuz olur

--------------- Ekleme ---------------

innara65

Üye
istanbula gelene kadar 50euro fiyatı oluyor,tanıdık varsa ve yakında gelecek olursa Amerikadan 35 euroya alabilir,hafıza kartı yerine takılıyor ve çalışıyor

emre3017

emre3017

Üye
Wifi kartların çıkacak olması süper.

Ama hafıza kartımızı hep çıkartıcazmı ya :S

BahadirCan

Üye
kardeş bunlar ilk olarak PDA lar için yapıldı windows mobile 5 ve 6 sistemler için wifi olmayan cihaza wifi özelliği kazandırıyor ağ aygıtı olarak görüyo cihaz hafıza kartını. ama önce driver atıyorlar PDA ya aynı şekilde symbian içinde bi driver paketi çıkmadan kafana göre kartı takıp wifi yapamazsın telde..imkansız..

cs1453

cs1453

Üye
var var gittigidiyora gir bak bendekinin(n80) kendinden wifi olduğu için biliyom keşke sende alsaydın n80ie ben sırf wifi si için aldım ama olsun n73 için de wifi çipi var

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
arkadaslar biyerde okumuştum bu kartlar yakında baya yaygın olucakmışş:coold:

canberk35

Üye
var var gittigidiyora gir bak bendekinin(n80) kendinden wifi olduğu için biliyom keşke sende alsaydın n80ie ben sırf wifi si için aldım ama olsun n73 için de wifi çipi var
gittigidiyor a baktım bulamadım.direk ürün sayfasının linkini verebilir misin arkadaşım ? Eğer n73 e wifi eklenebiliyorsa n73 bu fiyasada telefon tanımaz :yuru

--------------- Ekleme ---------------

istanbula gelene kadar 50euro fiyatı oluyor,tanıdık varsa ve yakında gelecek olursa Amerikadan 35 euroya alabilir,hafıza kartı yerine takılıyor ve çalışıyor
yazdığın link teki kart n73 e uyumlu değil diye okudum başka bi forumda.Hemen paylaşmak istedim :sn:

NoFeaR_28

Üye
Problemli olur bence wifiyi kullanak istersin hafızakarını kullanamazsın vs gibi problemleri olur.Ama güzel bir uygulama olur enkısa zamanda gelir inş.

umutenes

Üye
slm benim n73 te wifi karti war hatta yatarken bizim evin netini kullunıyorum

orhanmmm

Üye
...

tivriz71

tivriz71

Üye
n73 ile internete programsız, wifi siz girmede kesin çözüm:
gerekli şeyler:
1) vodafon hat,
2)7,99 tl,
3) cepnet üyelik..
vodafon internet ayarlarını otamatik alıyorsunuz ve opera mini ile sınırsız 1 ay internettesiniz. ve dahası var:
isterseniz telefonunuzu modem olarak kullanıp evdeki masaüstü ya da laptopunuz ile yine ayda 7,99 tl ye sınırsız internetin keyfini sürüyorsunuz. ister pc de ister cepte. cep telefonunuz VINN gibi oluyor.
ne wifiyle uğraşıyorsunuz anlamıyorum. yok şifreli, yok sinyal zayıf, yok bilmem ne...armudun sapı üzümün çöpü..

Takipçi Satın Al

Üst Alt