N73 Uygulamalar Kapatılıyor Sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webcini001

Üye
    Konu Sahibi
N73 Uygulamalar Kapatılıyor Sorunu :(
Arkadaşlar N73 düz modelini kullanıyorum. Son zamanlarda telefonuma hafıza kartımı takıyorum we bi süre sonra "Uygulamalar Kapatılıyor" yazısı geliyor we aktif olan uygulamaları kapatıyor we ardından "Önce Hafıza Kartını Kaldırı İşaretleyin,Hafıza kartını kaldır demedn kaldırılması güwenli değil" diye bi hata weriyor. Sonrasında hafıza kartını okumuyor. Ama aynı hafıza kartı başka telefonda sorunsuz çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

dj eşref

Üye
kardes senın bu sorunun bır cok nedenı olabılır bır kerede telefondan yada pc den hafıza kartını bıcımlendır bıcımlendırırken hafıza kartın ıcınde olan onemlı dosyaları 1 yere kopyala cunku bıcımlendırdıgın zaman hafıza kartının ıcınde ne var varsa hepsı sılınır benden soylemesı........ 2.olarak sendekı hafıza kartın bozuk olabılır cunku benım arkadasımın telefonuda N73 onun hafıza kartı calısmıyordu benım tele takınca calısıyordu kendı telefonuna takınca calısmıyordu oda gıttı 1 tane yenısını aldı kurtuldu........ 3.olarakta senın hafıya kartın gırıs yerı bozuk olabılır........

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Virüs bulaşmış olabilir kardeş önemli bilgilerini bir yere kopyala sonra teli formatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...