uur.bocegi Üye telefona kurun image seçin uygulayın bu kadar? pc ile bi alakası yok ki neyini yapamadınız anlayamadım :S
telefona kurun image seçin uygulayın bu kadar? pc ile bi alakası yok ki neyini yapamadınız anlayamadım :S
byman63 Üye çok çok çooook işime yarayacakkkk...çok çok çok tşk edrm...ya arkadaşlar n73 için batak oyunu yokmuuu???
çok çok çooook işime yarayacakkkk...çok çok çok tşk edrm...ya arkadaşlar n73 için batak oyunu yokmuuu???
unalosma Üye slmmm --------------- Ekleme --------------- slm arkadaslar n 73 tema programı arıyorum ama pc de yardımcı olacak yok mu
slmmm --------------- Ekleme --------------- slm arkadaslar n 73 tema programı arıyorum ama pc de yardımcı olacak yok mu
yunus yavuz Üye tema yükleyememk diye bir şey olmas gayet güzel tema siteleri veya programları var istediğin temayı yap bluetooth - cablo - card reader ile at ve kur bitti gitti.
tema yükleyememk diye bir şey olmas gayet güzel tema siteleri veya programları var istediğin temayı yap bluetooth - cablo - card reader ile at ve kur bitti gitti.