long_life Üye çok sağol dostum.resimi duvar kağıdı yapıyordum işe yaramıyordu şimdi artık O'nu tam ekran görebiliyorum.eline sağlıkk.
çok sağol dostum.resimi duvar kağıdı yapıyordum işe yaramıyordu şimdi artık O'nu tam ekran görebiliyorum.eline sağlıkk.
KARAHANLI_81 Üye ilyasazdamur' Alıntı: dostum dosya bozuk demiş bi arkadaş sorun varsa yüklemeyelim Genişletmek için tıkla ... [sıze=3]telefonun tarihini 03.11.2006 ya al öyle yükle....ben denedim...[/sıze]
ilyasazdamur' Alıntı: dostum dosya bozuk demiş bi arkadaş sorun varsa yüklemeyelim Genişletmek için tıkla ... [sıze=3]telefonun tarihini 03.11.2006 ya al öyle yükle....ben denedim...[/sıze]
gxcell59 Üye selam bu programı cepe yükledim güzel ama en az 7 adet yapılabilyor 8 inci internet bağlıntısı istiyor?bunun yaması veya crac varmı???
selam bu programı cepe yükledim güzel ama en az 7 adet yapılabilyor 8 inci internet bağlıntısı istiyor?bunun yaması veya crac varmı???
osann Üye Cok gusel bı program temanı kendın yapıoosun ben denedım gayet hos tavsıye ederım arkadaslar emegıne saglık arkadasım
Cok gusel bı program temanı kendın yapıoosun ben denedım gayet hos tavsıye ederım arkadaslar emegıne saglık arkadasım
JaNbErG Emekli Yönetici Konu Sahibi serseri taekwon' Alıntı: bi turlu bulamıom nasıl indirilio yaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... tam olarak bende bılmıyorum denemedım dostum cunku n73 yok bende yapan arkadaslara sor istersen
serseri taekwon' Alıntı: bi turlu bulamıom nasıl indirilio yaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... tam olarak bende bılmıyorum denemedım dostum cunku n73 yok bende yapan arkadaslara sor istersen