N73 te cepten internette video izleme yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

sheik38

sheik38

Üye
    Konu Sahibi
N73 te cepten internette video izleme yardım!!
arkadaşlar telefonum nokia N73.. internete girdiğimde herhangi bi sitede bulunan videoları izleyemiyorum... internete girdiğimde telefondan izleyebileceğim videoları gösteren bi program varmı varsa isim yada link leriizi bekliorm...!!!

• Beğen
Tepkiler: onurcaptan ve muharrem6264

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Skyfire programı ile istediğin her video formatını izlersin.ayrıca istersen canlı tv bile izleyebilirsin.BU BAŞLIK altında çeşitli versiyonları var.ayrıca cihazından get.skyfire.com adresine girersen oradan cihazına uygun olanıda direk indirebilirsin......

GrabellA

GrabellA

Üye
real player çoğu videoyu göstryo ama

zkr

zkr

Üye
aga adobe flash player lazım bildiğim kadarıyla

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Skyfire programıyla izleyebilirsin

daffy

daffy

Üye
skyfire programı ile herşey izlenir tv bile ek bi program indirmene gerek kalmaz

ersoyw

Üye
Telefonda flasg player olmadıgı icin izleyemezsin ama izlesene.com a turkcellim aracılıgi ile girersen sebekende 3g ise real player ile geniş bantta izleyebilirsin

sheik38

sheik38

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda flasg player olmadıgı icin izleyemezsin ama izlesene.com a turkcellim aracılıgi ile girersen sebekende 3g ise real player ile geniş bantta izleyebilirsin

telefonumda flash player var ama turkcelli olmadığım için turkcell im i kullanamam:( ve skyfire programını denemiştim ama sürekli connect yazısı geldiği için kullanamamıştım ama tekrar denicm

a1907c

Üye
teşkkr arkadaşım türkçe başka bi program da varmı ama işimi görecek galiba bu da:)

ArslanArif

ArslanArif

Üye
Senin aradığın program skyfre kesinlikle ben kullanıyorum her şeyi izleyebiliyorum

Bystone

Bystone

Üye
Ya arkadaşlar şu anda skyfire N73te is görmüyor ne yapabilirim başka güzel bir program varmı?

ismail baba 44

Üye
peki facebooktaki videoları gösteriyo mu

jordan161

Üye
teşekkür ederim

samet5259

Üye
Kesinlikle skyfire

burakk302

Üye
Arkadaşlar dediğiniz gbi skyfire bende indirdm.ben vodafone live bağlantı ayarlarıyla girmeye calıştım. Ama giremedm.acaba vodafone live ayarları ile ilgli olabilr mi yardm eder misnz?

varyou

varyou

Üye
Arkadaslar su sıralar skyfire service vermiyo önce den kullana biliyordum simdi kullanamıyorum sorunun skyfire servislerinde olduğunu düşünüyorum ama yinede bildiğiniz bişey varsa paylaşırsanız sevinirim

s@hr@

s@hr@

Üye
flash player yada core player yükle

WitchKing

Üye
çoğu kişi izleyemiyo. skyfire adam gibi çalışmıyo görüntü donuyo falan filan bunun bi çözümü yok gibi. youtubenin programı vardı sitede onu dene bide. tam soruna cvp değil ama youtubeye kayıt olarak hertürlü videoyu izlersin ^^ youtube programını ben denedim çalışıyo v5 i var ama v3 varmı bilmiyorum. garanti oda vardır ama sen en iyisi video izleme çok para yazar :islik:islik:islik

imparator1

Üye
Paylasım ıçın tsk

ultraw8

Üye
bende sertifika sorunu dio ne yaopmam lazım

Üst Alt