N73 sis ve sisx dosyalarda dosya bozuk hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silentwolf

silentwolf

Üye
    Konu Sahibi
N73 sis ve sisx dosyalarda dosya bozuk hatası
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz. benim tele sis ve sisx dosyalar kurarken unsigned bile olsa sertifika uyarısı verene kadar yarıya kadar falan kurabiliyordu taki bu siteden s60v3 uygulamalar bölümünden hack.sis isimli bi dosya bulup indirip kurana kadar. sertifika sorunu için yüklemiştim onu onun yüklemesi tamamlandıktan sonra binpda yazdı teli yeniden başlattı ama ondan sonra hiç bir sis ve sisx dosyayı açmamaya çalışmadı önceden yüklediğim signed dosyalara bile basar basmaz dosya bozuk diyor.ama jar dosyalarda hiç bir zaman bir hata bile vermedi.. bunun sebebi ve çözümü nedir ?

celibar

celibar

Üye
telefona kurduğun proğramı kaldır veya telefona format at.

silentwolf

silentwolf

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yöneticisinde o program gözükmüyorki :S tele format atsak formattan sonra hafıza kartındaki herşey aynı kalırmı . ve daha formatsız daha kalıcı cözüm varmıdır ? şimdi baktım binpda ile ilgili bi uygulama gözüktü ama kaldıra bastıgımda kaldırma başarısız diyor..

celibar

celibar

Üye
format atarsan telefon hafızasındaki herşey silinir.fabrika ayarlarına döner.hafıza kartına yüklediğin proğramlar ise çalışmaz proğramları tekrar yüklemen gerekir.yüklediğin proğramı kaldırmadığın takdirde format zorunlu.bir yöntem var o da formattan daha zor.yüklediğin proğramın dosyalarını bulup tek tek silmen gerekiyo.eğer sorun uygulamadan kaynaklıyorsa bildiğim çözüm yöntemi bu şekilde...

silentwolf

silentwolf

Üye
    Konu Sahibi
yeni pm attım cevabını buraya yazarsan seviniriz. tüm aynı sorunu yaşayanlar olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt