n73 ses yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
COESTO

COESTO

Üye
    Konu Sahibi
n73 ses yükseltme
arkadaslar
bu ilk konum ve aynısı var da gör meye n arkadaslar için bi daha veriyorum
ewwet gecelim konumuza arkadaslar ilk önce müzik çalara giriyoruz girdik
secenek-ekolayzer-yine secenek-yeni ön ayar- istenilen ismi koyun-gördüğünüz cubukların her birini sonuna kadar yükseltin korkmayın ses de hışırtı olmaz -ve sonra geri-yaptığınız ekolayzer ayarını secin ve ses yükselmiş halde olacak tır biraz daha fark acmak isterseniz
secenek-ses ayarları-stereo genişletmeyi ve ses yoğunluğunu acarsınız tabi bu da ses de biraz hışırtı yapacaktır.... işinize yaradıysa ne muttlu bana...:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Cengiz_17 ve mete983

nuri27

Üye
teşekkür

COESTO

COESTO

Üye
    Konu Sahibi
ne demek rica eder ben..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
teşekkürler. hışırtı da olmasa:ehe:)

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Eline sağlık kardeşim. Ben de bir ekleme yapayım, bütün değerleri sonuna kadar yükseltin, hışırtı olmasını istemiyorsanız da Ekolayzırda en sağdaki iki çubuğu ortanın bir kaç dilim aşağısına çekin ve ardından SADECE ses arttırmayı açın. Canavar gibi ses gelicektir :)

COESTO

COESTO

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık kardeşim. Ben de bir ekleme yapayım, bütün değerleri sonuna kadar yükseltin, hışırtı olmasını istemiyorsanız da Ekolayzırda en sağdaki iki çubuğu ortanın bir kaç dilim aşağısına çekin ve ardından SADECE ses arttırmayı açın. Canavar gibi ses gelicektir :)
:evet:
eklemen için saol benimki hışırtı çıkarmıyor ama hışırtı çıkaran telefonlar için iyi bilgi saoll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt