n95 8gb ses arttırma yöntemi!!! (ekolayzer ayarıyla telefon sesinde %40 daha fazla ses!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

76336796

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb ses arttırma yöntemi!!! (ekolayzer ayarıyla telefon sesinde %40 daha fazla ses!!)
!!Şimdiden uyarayım cihazınıza bişey olmaz ama cihazınıza gelebilecek zarardan ben sorumlu değilim!!
Arkadaşlar ben denedim ve oldu, uzun uğraşlarım sonunda ekolayzerdan sesi artırmanın yolunu buldum ve bu yöntemle ses %40 artıyor(n73 kadar olmuyor malasef). (sizin telefonlarınızda olurmu bilmiyorum fakat bende işe yaradı ve kulaklık sesini değil hoparlör sesisini artırıyoruz..)
Anlattığım ayrıntılı adımları yaparsanız, sizinde sonuca ulaşacağınıza eminim, şimdi başlayalım;
1) İlk olarak müzik çalara giriyoruz ve sonra "müzik çalar>müzik>tüm şarkılar" şeklinde izliyoruz.
2) Sonra rastgele bir parçayı açıyoruz ve durduruyoruz.
3) "Seçenek" sekmesini tıklıyoruz, oradan "Ekolayzer" sekmesine giriyoruz. Tekrar "Seçenek" sekmesine tıklıyoruz ve bu seferde "Yeni ön ayar" sekmesine tıklayıp "tamam" a basıyoruz. (isim sizin isteğinize kalmış..)
4) Gelen ekranda 8 adet ayar çubuğu göreceksiniz. Şimdi size vereceğim ayarları doğru şekilde yaparsanız sizinde sonuca ulaşabileceğinize eminim.. (inşallah sizde de olur.. :oke:)
-- 1. çubuğu en altdan 2 yukarı çıkarın..
-- 2. çubuğu tekrar en alttan 2 yukarı çıkarın..
-- 3. çubuğu en üstten 1 aşağı indirin..
-- 4. çubuğu en üstten 7 aşağı indirin..
-- 5. çubuğu en alttan 8 yukarı çıkarın..
-- 6. çubuğu en üste dayayın diğer anlamyıla ful yapın..
-- 7. çubuğu en alttan 3 yukarı çıkarın..
-- Ve son olarak 8. çubuğu tekrar ful yapın (en üste dayayın)..
NOT!!!!= Bu verdiğim değerleri soldan başlayarak yapın..
ÖRNEK= "1. çubuğu en alttan 2 yukarı çıkarın" derken şu şekilde yapıcaz; 1. çubuk yani sol baştan ilk çubuk oluyor. "en alttan" dediğim yerde, değeri en aşağıya indiriyoruz.. "2 yukarı çıkarın" dediğim yerde ise, üst seçim tuşuna 2 kez tıklıyoruz ve 2 kez yukarı çıkmış oluyor."
Bütün bunları yaptıktan sonra kaydettiğimiz ön ayarı etkinleştiriyoruz. Sonra şarkımızı play yapıyoruz. (eğer şarkılardan ses arttıktan sonra hışırtılı bir ses gelirse: tekrar şarkıların olduğu bölümden "seçenek>ses ayarları" na tıklıyoruz. Orada "Ses yoğunluğu" var, ona tıklayarak "açık" hale getiriyoruz.):oke: Sizide yordum ama kusura bakmayın.. :good:

:bye2: Bu yazıdaki bütün bu fikirler tamamen bana aittir. Lütfen alıntı yapmayınız. Sonuçlarıda yorum olarak bildiriniz. Emeğe saygı lütfen
:bye2:
!!Şimdiden uyarayım cihazınıza bişey olmaz ama cihazınıza gelebilecek zarardan ben sorumlu değilim!!
Maxicep'e saygılrımla...

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
abi beqen nerde yazar ? :)

76336796

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum kardeşim gözükmüyomu :D, genelde sağ altta yazar, fareni sürüklediğin zaman belirir, bu işte acemiyim şimdiye kadar ikinci konumu açtım :D

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Çok saol kardeş müthiş yükseldi ses

76336796

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil kardeşim ne demek yardımım olsun istedim sadece sonuca ulaştığına sevindim :alkis:oke:

mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
emeğine sağlık kardeş süper.....

76336796

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil kardeşim..

canmay

Üye
çok saqol kardeş

76336796

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, sende sağol kardeşim..

Metin137

Metin137

Üye
teşekürler

fnldstntn

Üye
arkadaslar bunu pek tavsiye etmem bi arkadasta hava atiyordu telefonun (n95 8gb) simdi ses cok az ve gicirtili cikiyor....

76336796

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bunu pek tavsiye etmem bi arkadasta hava atiyordu telefonun (n95 8gb) simdi ses cok az ve gicirtili cikiyor....

Arkadaşında bu şekildemi yapmış ayarları, yoksa başka bir ayarmı yapmış..Çünkü ben bu ayarları kendi çevremde 3 kişide denedim ve hiç bir sorun olmadı, ayrıca forumda bu ayarı deneyip yorum atanların hiç birinden buna benzer, senin yazdığın gibi olumsuz yorum yok, demekki işe yaramış bu yöntem.. Eğer senin arkadaşın başka bir yöntem kullanıpta yapmış ise onu bilemem.. Sen yinede arkadaşına sor bakalım o nasıl yapmış veya hangi yöntemi denemiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt