N73 satılık kutulu herşeyi var sony ericssonlarla takas düşünürüm başkada olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nasirun

Üye
    Konu Sahibi
N73 satılık kutulu herşeyi var sony ericssonlarla takas düşünürüm başkada olabilir
Satılık veya takaslık n73 müzik edition kutulu tüm aparatları mevcut.
Sony ericssonlarla takas düşünürüm garklı modellerde olabilir değişik tarz arıyorum düşünen varsa yazsın konusalım

mrb arkadasım,nokia n95 var,kutusu ve aksesuarları yok,takas dusunursen 250 tl uzerıne alırım ıyı bayramlar...

nasirun

Üye
    Konu Sahibi
250 bana fazla gelir kardeşim 100 verebilirim ancak birde blutooth kulaklığım var onu verebiilirim yanında

250 bana fazla gelir kardeşim 100 verebilirim ancak birde blutooth kulaklığım var onu verebiilirim yanında
yok 100 tl cok dusuk miktar arkadasım ( en kotu olasılık blutooth kulaklık + 200 tl ) iyi bayramlar...

nasirun

Üye
    Konu Sahibi
100 deseniz olurdu hmn o kadar param var

hayırlı satıslar arkadasım

n95 8 gb mı düzümü eğer düzüyse o kadar para etmez...ama 8 gblıksa bilmem...
arkadaşım bu arada bende 6230i var...üste ne istersin..

n73 e kaç para istiyosun birader? gaarantisi varmı sorunu varmı ? keşke fotolarınıda koysaydın

dezam_63

Üye
arkadasım n73 e ne kadar diyorsun almayı dusunuyorum tabi saglamsa

arkadaşım bende sony ericsson k 800i var.takas için ne düşünürsün? telefon çok sağlam sadece kasası yıpranmış o kadar.cevabını bekliyorum.iyi günler

n80 kafa kafaya düşünürmüsün dostum

arkadaşım bende sony ericsson w810 i var o almıştım garantisi bu ay bitti tel çok temiz ve 0 aldığım da kutusunda ne varsa hala duruyor tüm aksesuarları mevcut düşünürsen takas yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...