n73 şarj problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatism

fatism

Üye
    Konu Sahibi
n73 şarj problemi
arkadaşlar benim telefonum şarjı çabuk bitio hergün şarja takıyorum bunun sebepleri nelerdir lütfn yardımcı olursanz sevinirm

huysuzcocukk

huysuzcocukk

Üye
batarya ile ilgili bir problem gibi görülüyor.
Uzun süredir kullanmaktaysanız yeni almanızı tavsiye ederim.
Birde Bataryanız yenisye telefonda kullandığınız uygulamalarda bataryayı aşırı şeklde bitirebiliyor.(örn: Hoparlörler açıkken müzik dinlemek,çok fazla arkaplanda prg çalıştırmak )

metindeniz

Üye
parlaklığı düşür bataryayı şokla bir hafta düzenli şarz et açık oygolama bırakma düzelir

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
İlk önce bulunduğun bölgede 3g yoksa ya da zaten kullanmıyorum diyosan telefonun ayarlar şebeke bölümünden çift mod yerine gsm yap
taskspy programıyla işlemciyi 2 dk boyunca izle bakalım hep yüzde 0 larda mı yoksa aradan yüzde 5 lere de çıkıyomu kısacası telefonda arkaplanda çalışan program var mı.
Bataryanı dibine kadar bitir sonuna kadar sonra telefondan çıkar bi müttet durduktan sonra bataryanı telefonun kapalıyken şarj et
Telefonun ekranının parlaklığını kıs
Bluetooth gibi şeyleri her zaman kapalı tutmaya özen göster
Alternatif olarak Ravensoft Battery Extender Programını kur
Cep telefonunu cebşnde değil mümkünse masa üzeri gibi serin yerlerde tut çünkü masa üstü 25 derece iken cebinde 35 derece gibi bi sıcaklık olur bu da 10 derece sıcaklık farkı demek batarya ve piller sıcağı sevmez.
Eğer paran varsa bi tane daha batarya al.

Aklıma gelenler bunlar umarım dostum yardımcı olabilmişimdir.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arad bende eklemeyi unuttum aynı tele sahibiz 1 sene olmuştur alalı benim ki 2 gün dayanabiliyor.

hllcnr

Üye
mm :) yararlı bilgiler ... tsk ederim bilmediklerim varmıs..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı sorun bendede war hergün şarza takıyorum n73 me çok müzik te dinlemiyorum bataryası orjinal BP -6M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt