Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar nokıa n73 için rar uzantılı dosyaları açan yokmu ya yardımcı olursanız sevinirim şimdiden uğraşan herkese teşekkürler
Doğan
Üye
rar açılıyormu ? s
Cynical
Üye
X-Plore .rar da .zip de açıyor.
metaldeniz
Üye
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. aradım aradım bulamadım. X-Plore şifreli dosya açmıyor yani ne rar ne de zip i açmıyor ben direk winrar gibi bir şey arıyorum sanıyorum o açacak şifreli olduğu için telefonda böle kullanmak istiyorum n:
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. aradım aradım bulamadım. X-Plore şifreli dosya açmıyor yani ne rar ne de zip i açmıyor ben direk winrar gibi bir şey arıyorum sanıyorum o açacak şifreli olduğu için telefonda böle kullanmak istiyorum n:
Arkadaşım x-plorer nasıl açmaz zip ve rar dosyalarını bal gibide açıyor.yıllardır kullanıyorum..eğer rar veya zip dosyası şifreliyse kodu girmeden açmaz tabiiki.ama illede winrar istiyorsan buyur
Bende n73 icin rar dosyalarını açacak program arıyorum varsa linlini koyarsanız sevinirim simdiden tsk
maxicep2121
Üye
arkadaşlar nokiacepq comagirin orda nokia n73 e girin
ve nokia n73 softwares yaniş uygulamaları seçin ordan da winrar varindirin ingilizca bk yı seçip yükleyin .