n73 rar dosyası aç

Sponsorlu Bağlantılar

mekansız_08

Üye
slm arkadaşlar nokıa n73 için rar uzantılı dosyaları açan yokmu ya yardımcı olursanız sevinirim şimdiden uğraşan herkese teşekkürler

Doğan

Üye
rar açılıyormu ? :ss

Cynical

Cynical

Üye
X-Plore .rar da .zip de açıyor.

metaldeniz

Üye
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. aradım aradım bulamadım. X-Plore şifreli dosya açmıyor yani ne rar ne de zip i açmıyor ben direk winrar gibi bir şey arıyorum sanıyorum o açacak şifreli olduğu için telefonda böle kullanmak istiyorum :sn:

The Thoth

The Thoth

Üye
bilbiğim kadarıyla n73 sis açmaz rarlarıda bilgisyarda açabilirsn

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. aradım aradım bulamadım. X-Plore şifreli dosya açmıyor yani ne rar ne de zip i açmıyor ben direk winrar gibi bir şey arıyorum sanıyorum o açacak şifreli olduğu için telefonda böle kullanmak istiyorum :sn:

Arkadaşım x-plorer nasıl açmaz zip ve rar dosyalarını bal gibide açıyor.yıllardır kullanıyorum..eğer rar veya zip dosyası şifreliyse kodu girmeden açmaz tabiiki.ama illede winrar istiyorsan buyur

--------------- Ekleme ---------------

bilbiğim kadarıyla n73 sis açmaz rarlarıda bilgisyarda açabilirsn
yanlış n73 sis dosyalarını destekliyor

majesteeee

majesteeee

Üye
link yokmu

erdovan

Üye
rar ve zip için handyzip yada winrar programı sis dosyası için o sis dosyasının telefonunla uyumlu olması lazım..
unrar var hem türkce s60 v3 uygulamalara gir ordan aratablirsin kardesim:oke::oke::oke:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
telefonuna x- plore programını yukle ordan gır acar

cakıllar

Üye
nerde rar pırogramı

___can47___

___can47___

Üye
Walla bende arıyom bilen varsa solesin ltfn

phasan

phasan

Üye
Bende n73 icin rar dosyalarını açacak program arıyorum varsa linlini koyarsanız sevinirim simdiden tsk

maxicep2121

maxicep2121

Üye
arkadaşlar nokiacepq comagirin orda nokia n73 e girin
ve nokia n73 softwares yaniş uygulamaları seçin ordan da winrar varindirin ingilizca bk yı seçip yükleyin .

dedekorkuttu31

Üye
öyle bişey yok ki

MEMOLİ

Üye
nerden indiriliyor

Üst Alt