N73 ram yükseltmem lazım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
N73 ram yükseltmem lazım!!
Arkadaslar başlıktan da anlaşıldığı üzere n73'ümün raminden aşırı şikayetçiyim tel çok güzel ama ram 17mb acaba bunu gerçekten 2katı kadar yapabilir miyim
şimdiden teşekkür ederim...
:)

dj eşref

Üye
kardes şuan cepten yazdıgım ıcın sana o programın lınkını veremıyorum ama sana tarıf edeyım nerde oldugunu sırayla takıp et /Symbıan s60 3rd uygulamalar/Symbıan sıstem aracları/memoryup adlı 1 program var ısıne yarar

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
kardes şuan cepten yazdıgım ıcın sana o programın lınkını veremıyorum ama sana tarıf edeyım nerde oldugunu sırayla takıp et /Symbıan s60 3rd uygulamalar/Symbıan sıstem aracları/memoryup adlı 1 program var ısıne yarar

peki teşekkür ederim arkadaşım emek vermişsin ama onda ne yapacağım telefonun normal ram 44mb biliyorsun ama memoryup ta 850byte olarak görünüyor :S

'Patron

'Patron

Üye
ramblow yokmu v3 için.

dj eşref

Üye
tamam kardes ama dedıgın gıbı bır program bulabılırsen burada paylas

quad4core

quad4core

Üye
senin aradığın program burada bide bunu deme

maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/killme-v1-36-s60v3-470265.html#post3288820

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
Yav arkadaşlar teşekkür ederim herkese ama zaten ramblow, jbaktaskman vs.var ama kapatacak program olmuyo kı hepsini kapatıyorum 17 oluyo hatta bi oyun açıyorum taskman ile kapatıyorum ram 14mb a düşüyor lütfen yardım edin :(

uribaju

uribaju

Üye
ben n73 de 21mb ram yapmıştım bundan yükseğinide yapamazsın lifeblogu etkisiz hale getir vs anca bukadar oluyor fazla birşey beklemeyin :oke:

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
ben n73 de 21mb ram yapmıştım bundan yükseğinide yapamazsın lifeblogu etkisiz hale getir vs anca bukadar oluyor fazla birşey beklemeyin :oke:

tamam da nasıl 21 yaptın? Ben bunu yazarken ram tam 4mb ve webi kapatınca 11 oluyo :( ve sa
ece bekleme modu ve menü açık oluyo menüyü kapatınca 11.2 oluyo :( teli kapatıp açınca 17mb oluyo ama birkaç pro açıp kapatınca gene 11-12 mb a düşüyo :( napacam yokmu yardım eden

----------Eklendi @ 21:17:59 ---------- Yazıldı @ 21:16:34 ----------

:off:

dj eşref

Üye
kardes lifeblogu etkısız hale getırmek (devre dışı)ıcın sırayla takıp et MENU/UYGULAMALAR/LIFEBLOG u acın/SECENEKLER/AYARLAR/OGE TURLERI nı ac/ISARETLI OLANLARIN HEPSINI KALDIR/SECENEKLERDEN ÇIKIS YAPIN/bu kadar

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
kardes lifeblogu etkısız hale getırmek (devre dışı)ıcın sırayla takıp et MENU/UYGULAMALAR/LIFEBLOG u acın/SECENEKLER/AYARLAR/OGE TURLERI nı ac/ISARETLI OLANLARIN HEPSINI KALDIR/SECENEKLERDEN ÇIKIS YAPIN/bu kadar

o da bişeymi ben açınca veritabanına ulaşılamadı diyor :ehe :ehe:d::naughty:

----------Eklendi @ 02:34:51 ---------- Yazıldı @ 02:32:52 ----------

yani ben senden önce ve daha etkili etkisiz hale getirdim :ehe

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
gösterim sayısına bak, cevap sayısına bak:off:

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
kımse yokmu yardım edecek

----------Eklendi @ 17:34:19 ---------- Yazıldı @ 17:33:24 ----------

:vur

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Forumda ramblov diye bi pro var onu dene 3-4 mb yer açılıyo telde gözle görülür hızlanma oluyo

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler, onu da kullandım :aha:

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşım o programları çok denedim hiçbiri işe yaramadı n73 güzel tel ama yapacak birşey yok o yüzden ben de satıp kurtuldum.[/SIZE][/COLOR]

kadir4169

kadir4169

Üye

harbi süper taktikmiş benim telefonumun hafızası 32 mb idi BU YÖNTEMLE 44 MB oldu çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt