N73 püf noktaları bilenler buraya!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
outlaw57

outlaw57

Üye
    Konu Sahibi
N73 püf noktaları bilenler buraya!!!!
arkadaslar bende N73 var ama bazı özellıklerını bilmiyom
benım gıbı bilmeyenlerınde olduguna inanıyom
lütfen artık N73 profosorlerını buraya beklıyom
bilenler N73 hakında ince püf noktaları burada biz form N73 kullanıcılarıyla paylaşırsa sevınırım
ilginiz için teşekkur ederim N73 dernegı

:):oke::sn::megafon:

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

AzReeL

Üye
kardeş sen ne tür bilgilere sahip olmak istiyorsun sole yazalım

FerreT

FerreT

Üye
Bilmek istediklerini detaylı anlatırsan yardımcı olurum..Zaten sitede bu konuya dair mesajlar var ))

outlaw57

outlaw57

Üye
    Konu Sahibi
ayrım yapmıyorum her türlü bilgi olur kardeslerim :oke:

yusufoguz88

yusufoguz88

Üye
kaedeş ben pc ve telefon yazılımlarıyla uğraşıyorum.... ne öğrenmek istiyosn yaz.... ona göre yardımcı olalım...:sn:

outlaw57

outlaw57

Üye
    Konu Sahibi
kardes telefonun menusu mana karısık gelıyor mp3 atıyom waw atıyom 2 side karısıkk hepsı bır arada oluyorr sonra 3gp vıdeoları ayıramıyom resımlerın için de gezıyor karısık yanıı
sonra avi klipler atıyom onlarda programdan baska yerde gorunmuyorr
böyle işte bıraz karısık anlatım oldu ama sen ne dedıgımı anladın herhaldee
:)

dogangul

Üye
ya kardeş benim bir n73 var oyun program kuruyorum bişey çıkıyor ekrana jump to diye şifre istiyor bilenler yardımcı olsun

willrock

willrock

Üye
şarjın uzun gitsin istiyosan ayarlar-şebeke-şebeke modunu gsm yi işaretle... neden diye sorular sorma bi daha senin konuna cvp yazamam uygulamam test edilmiş ve benim tarafımdan onaylanmıştır okeyto hadi adios amigo

safakk

safakk

Üye
arkadaslar bende N73 var ama bazı özellıklerını bilmiyom
benım gıbı bilmeyenlerınde olduguna inanıyom
lütfen artık N73 profosorlerını buraya beklıyom
bilenler N73 hakında ince püf noktaları burada biz form N73 kullanıcılarıyla paylaşırsa sevınırım
ilginiz için teşekkur ederim N73 dernegı

:):oke::sn::megafon:
hocam püf derken müzik mi atamıyorsun yada nokianın programımı zor geldi yada telefona program mı yükleyemiyorsun yada sertifika hatası mı veriyor yoksa üst tarafda tek kısımdan mı ses geliyor yada üstte tek hoperlör olduğunu mu bilmiyorsun kısaca ne tür bi püf noktası:allalla:

sercanaktas

Üye
ben mesaj yazarken alt satıra kelime sarkıtıyor ya o arada ekranın alt kısımından yani son satırdan bir flaş patlarmış gibi ekranda bişey oluyor. bu telefonu ilk aldığımda yoktu bir kaç gün sonra oldu sonra programını yeniledim düzeldi dedim 3 gün sonra yine olmaya başladı en son 4.800lü bi seri varya onu yükledim tam kesti diyordum yine yapmaya başladı 1 hafta sonra. bu tüm N73 me.lerde varmı yoksa benimkine has bi sorun mu ? uyuz oluyorum onu görünce atacam telefonu kıracam sigortada karşılamayacak... bilenlerden lütfen bi cevap.

safakk

safakk

Üye
ben mesaj yazarken alt satıra kelime sarkıtıyor ya o arada ekranın alt kısımından yani son satırdan bir flaş patlarmış gibi ekranda bişey oluyor. bu telefonu ilk aldığımda yoktu bir kaç gün sonra oldu sonra programını yeniledim düzeldi dedim 3 gün sonra yine olmaya başladı en son 4.800lü bi seri varya onu yükledim tam kesti diyordum yine yapmaya başladı 1 hafta sonra. bu tüm N73 me.lerde varmı yoksa benimkine has bi sorun mu ? uyuz oluyorum onu görünce atacam telefonu kıracam sigortada karşılamayacak... bilenlerden lütfen bi cevap.
:allalla:bu nasıl bir sorundur yau:allalla: resmini yada videosunu koyman mümkün mü daha anlamak maksatlı :hmmm

sercanaktas

Üye
ben onun resmini çekecem. screenshot programlar varmış onunla çekicem...

mmssmm

mmssmm

Üye
anladım ben derdini bendede aynısı oluyo mesaj yazarken satır doldugunda alt satıra gecio o arada ekran yenılendıgı icin alt tarafta çok kısa bi beyazlık oluyo,sinir olmana gerek yok arızadan falan deıl rahat ol bendede aynı şey var görmemezlikten gel yada karakter boyutunu küçült ama bu kezde yazıları okumakta zorluk cekersın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt