Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oww güzel iş ama sitede mevcut zaten
Bu nemesis code ları
willrock
Üye
Konu Sahibi
ewt hepsi türkçe n73 namasis kodları
evren3461
Üye
nemesis code nedir arkadaşlar...?
toprakumit
Üye
Nemesis Telefonuna yeni versiyon atacağın zaman telefonunun ingilizce ana diline geçmesini önleyen bir program aracı... Mesella nemesis olmassa güncelleme yüklemesi yaptığın zaman telefonun ingilizce olur. Fakat telefonunun nemesis codunu bilirsen ve Nemesis Programınada o codu girip ve programı doğru kullanırsan telefonun hem yeni versiyonlaşmış olacak hemde dil türkçe olacak... İşte bu işe yarıyor
beyler bendeki de en son sürüm ingilizce yani bu 4.0812.4.2.1 sürümler ingilizce çince oluyo yani internet edition bu sürümden 2 tane war ve o ikisindede Türkçe bulunmamaktadır sadece güncellemeyi gerialırsan ki şuanlık bu mümkün değil.
mythshadow
Üye
benim versiyonum V 4.0839.42.2.1 RM 133 bu versiyona türkçe product code istioruuuuuuuuuuuum.yardım edin.......((
--------------- Ekleme ---------------
telefonum N 73 düz
gs_1991_apo
Üye
niye yalan sölüon kardesim ya
neresi türkce yaaa
darbe55
Üye
Bu Basbaya ingilizce yaaaa
awbs
Üye
arkadaşlar yeni n73 me aldım kodu v4.0839.42.2.1 27.09.2008 rm-133 bu n73 düz mü yoksa me mi?siyah kasa açılmamış gibi görünüyor telefon türkçe bataryanın altında yazan kod 543843 bilgisi olan varsa alıntı yapıp yazabilirmi? yardım acilll...
arkadaşlar yeni n73 me aldım kodu v4.0839.42.2.1 27.09.2008 rm-133 bu n73 düz mü yoksa me mi?siyah kasa açılmamış gibi görünüyor telefon türkçe bataryanın altında yazan kod 543843 bilgisi olan varsa alıntı yapıp yazabilirmi? yardım acilll...