Lütfen yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edermisiniz?
Arkadaşlar telin kilit kodunu unuttum.Flashladım,Dead flash attım,Sw reset flash yaptım,Farklı yazılımdada aynılarını yaptım(EVOLS) ama düzelmedi.12345 1234 123 1111 0000 00000 hepsini denedim olmadı daha ne yapmam lazım?C6-01 Telefon

asigsasi

asigsasi

Üye
tekrar dead flash at sonra şifre hiç yokmuş gibi kendin oluşturmayı dene

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
olumsuz

bnymn-ozn

bnymn-ozn

Üye
bana da oldu su anda hala cozemedim. dogrusu bu konuda biraz cahilim. arastirdim pohenix adli progeami denedim(galiba nokia nin format atma programi)beceremedim su anda umudu kestim

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
phoenix prosu oldum ben flash yapa yapa

bnymn-ozn

bnymn-ozn

Üye
:)

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
evet hakanquven arkadaslada yaptık 2 dk suruyor yaklaşık
asısgası bu arada yeni kilit kodu için eskisini istıyor

Son düzenleme:
MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
yardm lutfen

Jan

Jan

Üye
:D dostum o flash 2 dk sürmez birde kilit kodu pek önemli birşey değil şifreni unuttun emin ol benim gibi hatırlayacaksın veee bir kez daha unutacaksın salaklık değil bu sadece çok parola oluşturan insanlar karıştırır veya unutur benden sana tavsiye her türlü şifrelerini örneğin e-mail facebook maxicep vs.. alayının şifresi aynı olsun kısa kodlar örneğin kilit kodu onlarıda yine kendi kullandığın şifre ama kısası ilk 4 hanesi gibi :) böyle yaparsan sıkıntı yaşamazsın kimse de yaşamaz herkes için geçerli. kilit kodunu dead flash attıkdan veya ne yapıyorsun bilmiyorum yeniden cwf mi yüklersin naparsın her işlemin sonunda dene 12345 olarak dene ama çünkü İsa nın da dediği gibi flash dan sonra yenilendiği için otomatik olarak 12345 halini alıyor .. Biraz uzun yazdım umarım yardımcı olmuşumdur hayırlı sabahlar.. :firefox:

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
dediklerınızın cogunu yapan tel 2. el ve evols symbıan for tr cfw lerını 2ser kez kurdum dead flash ile orjinal fw yide 3 kere dndm sonuç olumsuz bu arada kilıt kodu dediğınız kod fabrika ayarlarına falan dôndurmek ıcın kullanılan kod demi ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
dostum sen flash işlemini becerememişsin aynısı banada oldu bende unutmuştum flash tan sonra tekrar 12345 olur :oke:
sanırım ben dead atmıştım

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve Jan
MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
teamwiever yda skype vrmı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Dead flash güvenlik kodunu sıfırlar

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Kayahan14

Kayahan14

Üye
team dan yardım ederim istersen

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
noss guvenlık kodu ne kılıt kodu ne farkları ne yani bide bnm sfrlamak ıstedigm şey c6 01 icın konusuyorum krmzı tuşa basınca çıkan telefonu kilitle adlı seçenekteki kilidı krmak ıstyrm kıramcksm telefoncular kırabilirmi ? Teldym o kdr yzdm bi yardmı cok gormeyin

kralberk13

kralberk13

Üye
telefoncu kıra bilir göster kardeşim

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
eminsın dmi kaç tldr ortalama

kralberk13

kralberk13

Üye