N73 Olanlar....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
outlaw57

outlaw57

Üye
    Konu Sahibi
N73 Olanlar....
Ben Yenı N73 Aldım Ama Bu Cep Telefonu Bıraz Garıp Geldı Mp3 Atıyorum Waw Atıyorum Ikiside Birbirine Karısıyor Kullanımı 6630-7610 Gibi Degil Yanı Galerısı Cok Karısık Bı Sekıl Olusturamadım Yardımmlarınız Için Teşekkurler..

technonur

technonur

Üye
nası yani birbirine karışıyor :s

outlaw57

outlaw57

Üye
    Konu Sahibi
bende fazla anlamıyom ama eskı telefondakı gıbı degıl bende kı arkası kırmız olan var bıde onları ayry klasor içine almak istiyom olmuyorr hersey iyide bıse alt hoporlerden ses gelmıyorr

M@xWeL

Üye
Kusura bakma ama ne demek istediğin tam olarak anlaşılmıyor. Türkçe'yi biraz daha düzgün hale getirirsen sorununa çare bulunur ama bu Türkçe ile sonuç alamazsın.

lovestar

lovestar

Üye
nasıl olmuyor dostum.pc suit prosuyla yada usb kablosuyla toplu depolamadan pcye baglan istediğin kadar klasör aç.istediğini istediğin yere taşı.telefondada çalma listeleri falan oluşturabiliyosun zaten.haklısın n73 te bazı pratik uygulamalar daha zor şekillerde tasarlanmış ama genelinde memnunum telefondan ben.sadece şu sis olayı canımı sıkan...ayrıca n73 te çok kaliteli stereo ses çıkışı var.senin telin hoparlörü bozuktur...

outlaw57

outlaw57

Üye
    Konu Sahibi
neyse kardeslerım ilginiz için tşk .
ben bunu hediye olmasa satardım
arastırmaya devam edecemm

burrrak

burrrak

Üye
n73 iyidir iyi laf yok :)

PETRO73

Üye
Evet galeri sistemi biraz değişik videolarla resimler karışık mesela.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
neyse kardeslerım ilginiz için tşk .
ben bunu hediye olmasa satardım
arastırmaya devam edecemm

mesela şikayetin ne ise pmden belirt, yardımcı olayım s90 gerçekten biraz değil çok karışık bir systemdir...:lol

M@xWeL

Üye
mesela şikayetin ne ise pmden belirt, yardımcı olayım s90 gerçekten biraz değil çok karışık bir systemdir...:lol

N73 s60 işletimli. Çok uzun bir araştırma ve detaylı incelemelerde bulunarak symbianı çözdüm. Java olan eski telefonlara nazaran daha çok kullanışlı.

weyselaysel

weyselaysel

Üye
n73 kadar iyi makine yok kardeş

elvisxxx

elvisxxx

Üye
kardeş hepsini ayrı ayrı klasöre at hatta mp3 leri bile ayrı kategorilerde dosyalara at hem ram hızı düşmez hem de daha kolay music dinlersin ama music playerden seçeneklerden güncelleme de yapmayı unutma

osezer10

osezer10

Üye
n73e laf yok

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
kardeş sadece verileri bir dosya içerisin de tutamazsın yani hepsi aynı anda görülür bu da büyük bir sorun deil n72 ve diğerleri için de bu böyle zaten

weyselaysel

weyselaysel

Üye
N73 E Laf Etiirmem

outlaw57

outlaw57

Üye
    Konu Sahibi
n73 saten bıtanee cok iyi bir telefon :kop:

xkadir61

xkadir61

Üye
nasıl ya ben bişi anlamadım

wurz86

Üye
ses geliyor iki yerdende resim ve videoları aynıyerde açıyor
müzikleri dediğin gibi aynı yere atıyo sadece amr formatlı müzikleri farklı yere atıyo

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
Dostum bu garip olayı ilk defa duyuyorum. Umarım düzelmiştir.

outlaw57

outlaw57

Üye
    Konu Sahibi
ewt telefonun ses sıstemı duzeldı ama wurz86 arkadasın dedıgı gıbı oluyor resımlerle vıdeoları aynı yerde acıyor neyse herşeye ragmen memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt