N73 (N-Gage Oyunları Uyumluluk Listesi)

Sponsorlu Bağlantılar

korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
N73 (N-Gage Oyunları Uyumluluk Listesi)
Ben denediklerimi yazıyorum diğerlerini deneyen N73 sahipleri lütfen buraya yazsınlar.

Star Wars : The Force Unleashead (Sorunsuz Çalışıyor)
Dogz : (Denemedim)
Dirk Dagger : (Denemedim)
Reset Generation : (Denemedim)
Bounce Boing Voyage : [Çalışıyor Ama, Renkler Menüde Yeşil, Oyun İçinde Işığı Az Çalışıyor, (Oynanılabilir derecede iyi yine)..]
Brother In Arms : (Sorunsuz Çalışıyor)
Pro Series Golf : (Denemedim)
Midnight Pool : (Sorunsuz Çalışıyor)
Sims 2 Pets : (Denemedim)
Space Impact Kappa Base : (Sorunsuz Çalışıyor)
System Rush Evolution : (Sorunsuz Çalışıyor)
Creatures of The Deep : (Sorunsuz Çalışıyor)
Block Breaker Deluxe : (Sorunsuz Çalışıyor)
Tetris : (Denemedim)
World Series of Poker : Pro Challenge (Denemedim)
Asphalt 3 : (Sorunsuz Çalışıyor)
Brain Challenge : (Denemedim)
Fifa 2008 : (Sorunsuz Çalışıyor)
Mile High Pinball : (Denemedim)
Snake Subsonic : (Sorunsuz Çalışıyor)

Bounce'da farkettiğim ilginçliklerden biri oyunun renklerinin menüde yeşil oyun içinde normal ama ışığı az çalıştığı.Ve Oyun açıkken (oyunun menüsünde falan değil yani) menü tuşuna uzun bastığınızda, liste çıktığında arkadaki oyunun rengi ve ışığı normale dönüyor.Oyunun menüsü açıkkende bunu yaptığınızda menünün rengide normale dönüyor.Şimdide oynanıyor ama o canlı renklerle oynamak daha ayrı olurdu tabi.Bu oyun için bir patch veya fix olsa süper olur şu anda.Umarım yaparlar.

Birde Bounce ilk yükleyip Start Game'e bastığınızda açılmayabilir.Telefonu resetleyip tekrar açarsanız oyun açılır.Diğer zamanlardada açılmazsa resetleyip oyunu tekrar açmayı deneyin.Biraz sorunlu bir oyun.Ama uğraşmaya değer bence.

• Beğen
Tepkiler: seto444, yoldas1987, cesaret56 ve 30 diğerleri

oguziverson

oguziverson

Üye
bn bütün oyunları denedim n73 te fifa 2009 hiç açılmadı ram yetmezliğinden onun dışında dirk daggerin açılması çok zor oluo mutlaka teli yeni açmış olmanız gerekiio ,diğer bütün oyunlar sorunsuz çalıştı bnde :oke:

mami24

mami24

Üye
paylasım için saolasın

korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
Sizde saolun arkadaşlar...

--------------- Ekleme ---------------

bn bütün oyunları denedim n73 te fifa 2009 hiç açılmadı ram yetmezliğinden onun dışında dirk daggerin açılması çok zor oluo mutlaka teli yeni açmış olmanız gerekiio ,diğer bütün oyunlar sorunsuz çalıştı bnde :oke:
bEn fifa 2009 u çalıştırdım dirk daggerı hiç çalıştıramadım...:D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

Star Wars : The Force Unleashead (Sorunsuz Çalışıyor)
Dogz : (Sorunsuz çalışıyor)
Dirk Dagger : (Bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor:D)
Reset Generation : (Sorunsuz çalışıyor)
Bounce Boing Voyage : [Çalışıyor Ama, Renkler Menüde Yeşil, Oyun İçinde Işığı Az Çalışıyor, (Oynanılabilir derecede iyi yine)..]
Brother In Arms : (Sorunsuz Çalışıyor)
Pro Series Golf : (Sorunsuz çalışıyor)
Midnight Pool : (Sorunsuz Çalışıyor ama bazı tellerde hata veriyor:()
Sims 2 Pets : (Sorunsuz çalışıyor)
Space Impact Kappa Base : (Sorunsuz Çalışıyor)
System Rush Evolution : (Sorunsuz Çalışıyor)
Creatures of The Deep : (Sorunsuz Çalışıyor)
Block Breaker Deluxe : (Sorunsuz Çalışıyor)
Tetris : (Denemedim)
World Series of Poker : Pro Challenge (Denemedim)
Asphalt 3 : (Sorunsuz Çalışıyor)
Brain Challenge : (Sorunsuz çalışıyor)
Fifa 2008 : (Sorunsuz Çalışıyor)
Mile High Pinball : (Denemedim)
Snake Subsonic : (Sorunsuz Çalışıyor)

LİSTE YENİLENDİ!!!

santana667

Üye
saolda arkadaş linl nerde

mami24

mami24

Üye
fıfa 2009 bendede çalıştı hemde sorunsuz bi şekilde

hsncl2

hsncl2

Üye
n73 de en iyisi fifa 07 süper yha sanki pc de oynuyosun gibi tavsiye ederim:coold:

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
paylaşım için saol

dengesiz35

Üye
daha önce önerildimi bilmiyorum bounce oyununu bitirdim n73te ve renkli oynadım yapmanız gereken oyuna girince ranking(yanlış yazmış olabilirim) bölümüne girince renkler düzeliyor geri gelip oyuna girincede rekli oluyo fakat beklediğiniz zaman kilit kodu devreye girince tekar soluk renk oluyor tekrraynı şeyi yapınca düzeliyor bede oldu zevkle oynadım ve 1 günde bitirdim oyunu n73te renkleri soluk oynayana tavsiye ederim ben bunu hiç bir sitede bulmadım denk geldi yanlışlıkla girmiştim ranking kısmına ve renklerin düzeldiğini gördüm belkide önceden verilmiştir bu fakat anlayamadığım bi yer var 1 yıl önce yüklemiştim ama oynamamıştım o zaman renkler normaldi neden soradan bozuuş olabilir?

özkan...

özkan...

Üye
ufak bı bılgı s60 tellerde telı acarken kalem tusu na basın telı ole acarsanız telde acılınca hıc bır program yururluge gecmes yanı ılk acılmıs gıbı durur ama tabı sız bır yerlere gırınce hafızaya alır ve ram duser :oke:

korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
ufak bı bılgı s60 tellerde telı acarken kalem tusu na basın telı ole acarsanız telde acılınca hıc bır program yururluge gecmes yanı ılk acılmıs gıbı durur ama tabı sız bır yerlere gırınce hafızaya alır ve ram duser :oke:
Konumuzla Alakası Nedir?:hmmm

muty917

Üye
arkadaşlar benim telefonum da n gaga kurulu değil nasıl kuracam

krew120

krew120

Üye
Selamın Aleykûm arkadaşlar. Bende N73 Me Hackli telefon var. Fifa 09 Bende açılmıyo. Yükleniyo start game diorum n-gage kapanıyo oyun açılmadan tekrardan n-gage uygulaması açılıo. Neden böyle oluyor. Yardımınızı bekliyorum. Saygılar.

korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
Selamın Aleykûm arkadaşlar. Bende N73 Me Hackli telefon var. Fifa 09 Bende açılmıyo. Yükleniyo start game diorum n-gage kapanıyo oyun açılmadan tekrardan n-gage uygulaması açılıo. Neden böyle oluyor. Yardımınızı bekliyorum. Saygılar.
RAM Yetmediği İçin.Fifa 2009 19-20MB Ram İstiyor Telefonda.:bilmm

mehmetkurt6363

Üye
eline sağlık

The Lich King

The Lich King

Üye
World Series of Poker : Pro Challenge (Çalışıyor)
Mile High Pinball : (Çalışıyor)
Dirk Dagger : (Çalışıyor ama ram 19 mb olması lazım)

thsmlcst

Üye
link nerdeeee?

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Emeğine sağlık !

SELO05

Üye
lınk yok :D

Üst Alt