korsantv94
Üye
N73 (N-Gage Oyunları Uyumluluk Listesi)
Ben denediklerimi yazıyorum diğerlerini deneyen N73 sahipleri lütfen buraya yazsınlar.
Star Wars : The Force Unleashead (Sorunsuz Çalışıyor)
Dogz : (Denemedim)
Dirk Dagger : (Denemedim)
Reset Generation : (Denemedim)
Bounce Boing Voyage : [Çalışıyor Ama, Renkler Menüde Yeşil, Oyun İçinde Işığı Az Çalışıyor, (Oynanılabilir derecede iyi yine)..]
Brother In Arms : (Sorunsuz Çalışıyor)
Pro Series Golf : (Denemedim)
Midnight Pool : (Sorunsuz Çalışıyor)
Sims 2 Pets : (Denemedim)
Space Impact Kappa Base : (Sorunsuz Çalışıyor)
System Rush Evolution : (Sorunsuz Çalışıyor)
Creatures of The Deep : (Sorunsuz Çalışıyor)
Block Breaker Deluxe : (Sorunsuz Çalışıyor)
Tetris : (Denemedim)
World Series of Poker : Pro Challenge (Denemedim)
Asphalt 3 : (Sorunsuz Çalışıyor)
Brain Challenge : (Denemedim)
Fifa 2008 : (Sorunsuz Çalışıyor)
Mile High Pinball : (Denemedim)
Snake Subsonic : (Sorunsuz Çalışıyor)
Bounce'da farkettiğim ilginçliklerden biri oyunun renklerinin menüde yeşil oyun içinde normal ama ışığı az çalıştığı.Ve Oyun açıkken (oyunun menüsünde falan değil yani) menü tuşuna uzun bastığınızda, liste çıktığında arkadaki oyunun rengi ve ışığı normale dönüyor.Oyunun menüsü açıkkende bunu yaptığınızda menünün rengide normale dönüyor.Şimdide oynanıyor ama o canlı renklerle oynamak daha ayrı olurdu tabi.Bu oyun için bir patch veya fix olsa süper olur şu anda.Umarım yaparlar.
Birde Bounce ilk yükleyip Start Game'e bastığınızda açılmayabilir.Telefonu resetleyip tekrar açarsanız oyun açılır.Diğer zamanlardada açılmazsa resetleyip oyunu tekrar açmayı deneyin.Biraz sorunlu bir oyun.Ama uğraşmaya değer bence.
Star Wars : The Force Unleashead (Sorunsuz Çalışıyor)
Dogz : (Denemedim)
Dirk Dagger : (Denemedim)
Reset Generation : (Denemedim)
Bounce Boing Voyage : [Çalışıyor Ama, Renkler Menüde Yeşil, Oyun İçinde Işığı Az Çalışıyor, (Oynanılabilir derecede iyi yine)..]
Brother In Arms : (Sorunsuz Çalışıyor)
Pro Series Golf : (Denemedim)
Midnight Pool : (Sorunsuz Çalışıyor)
Sims 2 Pets : (Denemedim)
Space Impact Kappa Base : (Sorunsuz Çalışıyor)
System Rush Evolution : (Sorunsuz Çalışıyor)
Creatures of The Deep : (Sorunsuz Çalışıyor)
Block Breaker Deluxe : (Sorunsuz Çalışıyor)
Tetris : (Denemedim)
World Series of Poker : Pro Challenge (Denemedim)
Asphalt 3 : (Sorunsuz Çalışıyor)
Brain Challenge : (Denemedim)
Fifa 2008 : (Sorunsuz Çalışıyor)
Mile High Pinball : (Denemedim)
Snake Subsonic : (Sorunsuz Çalışıyor)
Bounce'da farkettiğim ilginçliklerden biri oyunun renklerinin menüde yeşil oyun içinde normal ama ışığı az çalıştığı.Ve Oyun açıkken (oyunun menüsünde falan değil yani) menü tuşuna uzun bastığınızda, liste çıktığında arkadaki oyunun rengi ve ışığı normale dönüyor.Oyunun menüsü açıkkende bunu yaptığınızda menünün rengide normale dönüyor.Şimdide oynanıyor ama o canlı renklerle oynamak daha ayrı olurdu tabi.Bu oyun için bir patch veya fix olsa süper olur şu anda.Umarım yaparlar.
Birde Bounce ilk yükleyip Start Game'e bastığınızda açılmayabilir.Telefonu resetleyip tekrar açarsanız oyun açılır.Diğer zamanlardada açılmazsa resetleyip oyunu tekrar açmayı deneyin.Biraz sorunlu bir oyun.Ama uğraşmaya değer bence.

)