N73 n-gage fifa 2009 u yukluyor ama acmiyor Bilen Varsa Yardımcı Olun Ne Olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zero1122

Üye
    Konu Sahibi
N73 n-gage fifa 2009 u yukluyor ama acmiyor Bilen Varsa Yardımcı Olun Ne Olur
Millet benim n73 Te N-gage Fifa 2009 u yükledim ama Hata verip Oyunu Acmiyor Ne Yapa biliriz Bilen Varmi Oyunu Yüklemek İciin Gerekli Patch ve Yeni N-gage Uyugulmasi Flan varmi ??? :megafon::megafon::megafon::megafon:

• Beğen
Tepkiler: free-boy ve cengiz911

oguziverson

oguziverson

Üye
bndede açmıo fifa 2009 u nedeni sanırım ram yetmezliği çünkü ram az olunca diğer oyunlardada aynı sorun çıkıo ama teli kapatıp açınca oyun açılıo ama bunu fifa 2009 için söyleyemem n73 te hiç çalışmıo:(

USAForever

USAForever

Üye
bende acmıo ?

matrax-0052

Üye
Sis versiyonu çıktı onu yükleyin sorunsuz çalışıyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bndede açmıo fifa 2009 u nedeni sanırım ram yetmezliği çünkü ram az olunca diğer oyunlardada aynı sorun çıkıo ama teli kapatıp açınca oyun açılıo ama bunu fifa 2009 için söyleyemem n73 te hiç çalışmıo:(

Ben yükledim fifa 2009 u gayet güzel calışıyor hic bir problem yok

lovestar

lovestar

Üye
rica ederim kardeş iyi eğlenceler.:oke:

ash54

ash54

Üye
patch.sis yükle bi de ***** atman lazım

yunusemre_647

Üye
Telefonu açıp kapatın sonra 2-3 sefer dneyin açıyooooooo tabi yeni versiyonsa

mami24

mami24

Üye
süpersim saool

torres_ugur

Üye
arkadaşım 6600 da açılmıyorr :(

fbmehmet06

Üye
sis versionu bnde var isteyene özelden attm

ersincez

Üye
bende n-gage version çalışıo.ama teli yeniden baslatman lasım ram yetersiz.çünkü

fatihmutlu

Üye
n-gage nin sitesindeki telefonlar açr sadece n -gage fifa 2009 u neden derseniz onların oynamak için özel tuşları var bu tuşlar n73 de yok

turkiminator

turkiminator

Üye
n-gage oyunu n73 ile uyumlu degılkı kardeşim..... Dünyadan haberınız yok cok gereksız bie konu açmıssınız biraz bilgili olun sebebını ögrenmeye calısıyn öyle konu acın yah.. konu acmak ıcın konu acmayın... n81 den sonrası için.. tabi çalıştırmaz. sen sis bul sis yukle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt