N73 ilanını ben vermiştim arkadaş alıp almamak arasında kalmıştı.Yalnız Ben 250 den ilanı açarken yanındaki tüm aksesuarları ile birlikte demiştim
Genel olarak N73 220 e gidiyor bunda hem fikiriz
1 GB HAfıza kartı 15 TL çok kaliteli bir karttır
CA45 DATA veri kablosu (fiyatını tam hatırlamıyorum ama 6 lira falan almıştım)
KArt okuyucu geçen aldım sıfır(5 lira)
axcell marka kulaklık başka yerde 10 diyorlardı ben 5 e aldım N73 için tavsiye edecegım bir kulaklıktır.SES çıkışı güzeldir
bilindik üzere şarj aleti ve ikinci kap da veriyorum bu haliyle 250 olarak ilan açtım sonra 240 a düşürdüm
220 liraya sap N73 alınacagına 20 lira fark ile 1 gb hafıza data kablo kulaklık şarj aleti kart okuyucusu orjinal kabınada ekstra 20 lira istedim.hatta arkadaşa gösterdim Cihazı beğendi oda.2007 eylül finlandiya üretimi ve versiyon 4.0735 bu versiyonda boş ram en çok oldugu versiyon bildiğim kadarıyla cihazda fazla birşey yokken taskspy ile ölçtüğüm değer 22,750 mb açılış rakamıydı.Hatta bir arkadaş n73 asla bu değere ulaşmaz dedi resmini çekip gosterdim.(hiç bir şekilde de mudahaale etmemiştim cihaza taskman vb programlarla uygulama falan kapatmadan)Şuan 1GB agzına kadar oyun program ile dolu hiç reset atmadım ve smartsetting taskman uygulamalarıda açık 15.0(Bu değer oldukça iyi n73 için oyun programlarda ngage oyunlarında sorun teşkil etmiyor.kaldıki şuanda resetle gene 19.5 i görüyor 6680 ve 6630 kullananlar baksın bakalım boş ram değeri ne kadar)Boş ram sorunu burda olsun başka forumda olsun tartıştık nokianın genelinde bu sorun var düz n95 bile boş ram miktarı 22 mb.Sonuç olarak faiş fiyat vermemiştim arkadaşa.240 fiyat son dedim bu kadar aksesuarada 20 lira piyasa fiyatından fazla istemem doğal olarak görüyorum saygılarımla
--------------- Ekleme ---------------
Kaldıki 280 den 300 den ilan verenler var ben satmak zorunda değilim Allah a şükür.O arkadaşın bileceği iş.Telefonların üretim yerine göre malzeme kalitesi değişkenlik gösterebilir.Cihaz Finlandiya malı joystick ile ilgili bir sorun yaşamadım Allah a şükür.Alıcısı çıkarsa vereceğim çıkmazsa alırım bir kapak kasa paşalar gibi 1 yıl daha kullanırım.O zamana kadar N95 8GB fiyatıda iner