N73 mü güncelledim ama N73 me mi oldu nasıl anlarım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
N73 mü güncelledim ama N73 me mi oldu nasıl anlarım ?
N73 ümü uzun zaman önce güncelledim c tuşunun üstündeki tuşa basıncada müzik çalar geliyor ama sesten dolayı şüpheliyim ME olup olmadığına telefonumun versiyonu V
4.0812.4.2.1
21-03-2008
RM-133
Nokia N73 (02)
versiyonu bu eğer ME değilse telefon nasıl yapabilirim yada bu versiyondan sonra bi versiyon çıktıysa onun nemesis kodu nedir telefonuma yükleyim ?

guvenkaya

guvenkaya

Üye
basit sag taraftaki kirmizi tusun altindaki tusa bas bak muzik aciliyormu yada menude multimedya tusu varmi bunlar olursa n73me olmustur

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardesım telefonun n73 me dir problem yok bu versıon müsic edition a ayit zaten n73 (02) yazıo versıonda bundanda anlayabılırsın güle güle kullan n73 me ni bys

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
Kardesım telefonun n73 me dir problem yok bu versıon müsic edition a ayit zaten n73 (02) yazıo versıonda bundanda anlayabılırsın güle güle kullan n73 me ni bys
peki kardeş bu versiyondan başka yeni versiyon çıktımı (türkçesi çıktımı ) çıktıysa nemesis kodunu alabilirmiyim acaba ?:oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kodun aynı kalsın kardesım degıstırme versıon guncellemesı yapabılısın 839 cıktı yenı versıon ben zaten bılgı vermıstım ama fıkkatlı ol bı surumde hack yapamıon telefona hiç bir artısı yok dıyebılırım daha cok eksisi var n-gage oyunlarını cracklıyemıoz artık mahalesef ınsallah bu sorunuda cozacekler bys gorusuruz kib

zorlu42

Üye
tamam kardeş sorun etme osenin versiyonun n73me yeni versiyonu oka

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben telefonu menu=araclar=cihaz yöneticisi ordan güncellemeleri kontrol et secenegini kabul edip teli güncelledim versiyon 4.0812.4.2.1 21-03-2008 rm-133 nokia n73(02) versiyon bu oldu ama multimedya tuşuna basınca direkt müzik calar cıkmıyor secenekler cıkıyor yine eskisi gibi

sagozanCAN

Üye
mp3 çalarlar farklı me e dandik bişe var ama silver da güzel bi mp3 çalar
r vaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt